Annonce
Ugeavisen Haderslev

SMUK spiller efteråret ind med klassisk og swing

SMUK holder to efterårskoncerter. Foto: SMUK
Annonce

HADERSLEV: Kulturlivet har det meste af året været kraftigt begrænset af  corona-restriktionerne og er det stadig, men alligevel vælger Slesvigske Musikkorps at arrangere to og ikke kun en efterårskoncert. Koncerterne byder på klassisk og swing.

Den første finder sted den 29. oktober, hvor Lea Regitze Nielsen, Martin Knudsen og Kenneth Pultz Stenum  er solister. Tilhørerne får musik af Leo Mathisen, Ib Glindemann og Stevie Wonder, og orkestret disker også op med Count Basies evergreen, "Fly me to the Moon".

Den anden koncert, der står i den klassiskes musiks navn, er den 6. november, og her er det Henrik Rønnow, Morten Eriksen og Mette Krÿger, der optræder som solister. Beethoven får sin de af repertoiret i 250-året for hans fødsel. Orkesterets nodearkivar har fundet ud af, at Beethoven blandt meget andet har skrevet en rækker marcher, og dem får publikum lejlighed til at høre foruden musik af Grieg, Lundby og Carl Nielsen.

Begge koncerter finder sted i Kulturhus Harmonien og overholder sundhedsmyndighedernes anbefalinger, oplyser orkesterchef Rasmus Frandsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce