Annonce
Ugeavisen Haderslev

Sofie og Silke kommer rundt i Haderslev med pop up koncerter

Sofie Kirk Østergaard, tv, og Silke Kirstine Kidholm. Privatfoto
Annonce

HADERSLEV: Takket være corona-penge kan Silke Kirstine Kidholm og Sofie Kirk Østergaard komme rundt i Haderslev med en række pop up-koncerter. De to spiller klarinet og violin og giver i alt 15 klassiske koncerter på utraditionelle steder i perioden 2. til 10. september.

Normalt er klassiske koncerter omgærdet af en vis højtidelighed og tradition, men de to musikere vil prøve at spille under mere intime rammer og få en samtale med tilhørerne. Koncertene bliver af 20-30 minutters varighed.

Mens Sofie stammer fra Aarhus, er Silke fra Haderslev. Hun er student fra katedralskolen og har været kirkesanger i Vojens. Silke Kirstine var med i den klassiske kvindetrio Sirenerne sammen med Tine Surell Lange og Cecilie Callesen.

De første koncerter finder i Streetdome, den 2. september, i Skøtts Kaffebar, 2. september og Kulturhus Bispen den 4 september.

Pop up koncerterne, der er døbt "Rum til musik" finansieres af Statens Kunstfod, der råder over penge, der blev tildelt fra en akutpulje til sommerkoncerter under Covid 19.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Karting bliver nyt linjefag på VGIE

Annonce