Annonce
Ugeavisen Haderslev

Sogneråd inviterer med på bryghus

Annonce

Vojens: Jegerup Menighedsråd inviterer på Sogneudflugt den 28. maj klokken 08:15 fra adressen Kirketoften 7B.

- Vi arrangerer hvert år en sogneudflugt, fortæller formanden for aktivitetsudvalget i Jegerup Menighedsråd, Christa Iversen.

- Vi skal først på Kolding Bryghus, der er flyttet i nye lokaler. Det er et lille bryghus ift. vores store, mere lokale bryggeri, Fuglsang, så hvis man har besøgt Fuglsang, kan man godt glæde sig til at se noget helt andet hos Kolding Bryghus.

Frokosten indtages i Madkælderen på Koldinghus.

- Når maverne er fyldt op, deles vi op i to hold, hvoraf først det ene er på rundvisning med guide i Staldgården ved Koldinghus, mens det andet hold ser Koldinghus. Bagefter bytter de to hold, sådan at det andet hold også får en guidet tur i Staldgården ved Koldinghus. Vi forsøger altid at finde lidt forskelligt, så der er noget for en hver smag. I år er der ikke så meget kirkeligt, men det skal nok blive en super dag. Udflugten glæder jeg mig altid selv til, fortæller Christa Iversen i en pressemeddelelse.

Og der er rift om pladserne. Sidste år havde sognerådet en længere venteliste. Billetterne sælges gennem www.billetten.dk og de er lige sat til salg.

/jfm

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Haderslev

Lille Bent blev reddet mange gange - selv havde han kun ét ønske: - Bare, jeg dog snart må dø, så jeg kan være sammen med min mor!

Ugeavisen Haderslev

Venstre-politiker på gåtur med erhvervsmægler i Nørregade:  - Vi vil jo det samme. Det er måske mere tempoet, vi er uenige om

Annonce