Annonce
Ugeavisen Haderslev

Sound of Joy indleder gospelsæsonen i katedralskolens festsal

Formand for gospelkoret Sound of Joy, Pernille Aarup, glæder sig til den kommende sæson, der indledes i den gamle katedralskoles festsal mandag den 19. august. Koret går et travlt efterår i møde med bl.a. workshop med Laura Kjærgaard og koncert på Tørning Mølle sammen med Jakob Illeborg. Privatfoto
Annonce

Haderslev: Gospelkoret Sound of Joy indleder mandag den 19. august kl. 18.30 den nye sæson - ikke i gymnasiets musiklokale som hidtil - men nu i den gamle katedralskoles festsal. Korets formand Pernille Aarup samt korleder Mikaela Bang Jakobsen har længe haft et ønske om at optimere oplevelsen af kor-aftenerne for medlemmerne, men de flytter også af praktiske årsager.

- Koret er blevet noget større de sidste par år, hvilket jo er rigtig dejligt, men så syntes vi også, at det var på tide at rykke ind i et rum med mere plads og en anden akustik, fortæller Pernille Aarup i en pressemeddelelse.

Pernille Aarup fortæller, at det er et bevidst valg, at koret ikke øver i eller er tilknyttet en kirke, da medlemmerne ønsker at vise, at gospel er for alle og ikke kun de troende. Det handler om at nyde den glade musik, uanset hvad man tror på. I den forbindelse siger Pernille, at koret ikke kun har sange om Gud på repertoiret men også mere gængse popsange. Der bliver faktisk lagt op til fri fortolkning af sangene.

Selvom koret er blevet en del større i løbet af de sidste par år, håber Pernille og Mikaela på at se nogle nye ansigter i den kommende sæson. Koret øver mandage kl. 19-21.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce