Annonce
Ugeavisen Haderslev

Sporskifte: Tidligere mediekonsulent på Ugeavisen MidtSyd er tilbage i tøjbranchen som butikschef i Haderslev

Yderst til venstre Mia Gade Møller er kvinden bag byens nye dametøjsbutik. Det faste team består af Hanne Johansen, Anne Eskildsen og Heidi Jensen. Foto: Dorthe Rasmussen
Den 52-årige Anne Eskildsen fra Skrydstrup er blevet butikschef for dametøjsbutikken Fru Mo.eller, der åbnede torsdag i Bispegade 5.
Annonce

-HADERSLEV: - Jeg havde lyst til at prøve noget nyt, siger Anne Eskildsen om baggrunden for, at hun i dag er bag disken hos Fru Mo:ller i Bispegade.

De seneste ti år har hun solgt annoncer som mediekonsulent for Ugeavisen MidtSyd, der i dag er en del af Jysk Fynske Medier og dækker Vojens, Gram, Agerskov og Toftlund-området.

Men Anne er og bliver en tøjpige, og nu er hun tilbage, hvor det hele startede - denne gang som butikschef.

-   Jeg var 22 år i tøjbranchen, før jeg blev mediekonsulent. Jeg var i sin tid med til at starte Stine  (en del af Stine & Holmberg) op i Vestergade i Vojens, og jeg har siden arbejdet i forskellige tøjbutikker -  blandt andet hos Guntoft og ved Damkjær, fortæller Anne Eskildsen, som privat bor i Skrydstrup.

Nu er hendes børn blevet så store, at hun gerne vil tilbage til butiksbranchen, og hun glæder sig til sin nye hverdag.

Så der var  lutter store smil bag visirer og mundbind, da Anne og resten af personalet i byens nye dametøjsbutik torsdag klokken 14 bød indenfor til åbningsreception hos Fru Mo:eller  i Bispegade 5 ( det tidligere Bianco Sko).

Annonce

Både velkendte og nye mærker

Udover Anne Eskildsen består teamet hos Fru Mo.eller af to kendte butik-ansigter:

Hanne Johansen har tidligere har været ansat i Butik Agnes, som netop er lukket, da indehaveren Anette Uhd Simonsen trængte til at trække stikket et stykke tid.

Derudover så har Anne Eskildsen headhuntet Heidi Jensen, som gennem fem år har arbejdet i tøjbutikken Friis & Schmidt i Toftlund.

Det er Mia Gade Møller fra Haderslev Wellnesshus i Nørregade, som står bag den nye tøjbutik.

Mia, som for nyligt har giftet sig til efternavnet Møller, besluttede sig for at åbne Fru Mo:eller, da hun hørte, at Butik Agnes ved Anette Uhd Simonsen skulle lukke.

Mia var storkunde ved Butik Agnes, og med Anettes velsignelse kører Fru Mo:eller videre fra med mange af de populære tøjmærker fra Butik Agnes.

Det er blandt andet mærkerne Denim Hunter, Isay, men butikken introducerer også nye spændende mærker, der ikke er i byen i forvejen.

Det gælder mærkerne CPH Luxe, Continue og Prenumb, sidstnævnte er sko og støvler.

Fru Mo:eller vil ramme modebevidste kvinder i alle aldre.

På et tidspunkt er planen også at åbne en webshop.

Annonce

Vil lave pigeaftner

Fru Møller vil selv stå i butikken et par dage om ugen, men ellers så er hun mest at finde i Haderslev Wellnesshus, som  også driver helsekostbutikken Frk. Helsekost i Nørregade med Hanne Pedersen som daglig leder.


På den måde hænger det sammen. Det handler om at have det godt

Mia Gade Møller, iværksætter


Selv om vi er midt i en corona-tid, så har det ikke afskrækket Mia Gade Møller for at åbne en tøjbutik.

Hun ser en synergi-effekt i, at mange gerne vil gøre en indsats for at føle glæde og velvære.

Det kan være at gå ud og købe sig noget nyt lækkert tøj, få ordnet negle eller øjne eller købe nogle gode vitaminer, der giver en overskud i de mørke  vintermåneder.

Alle har brug for at forkæle sig selv, og planen er også  at lave masser af pigeaftner med tøj, wellness og helsekost.

- På den måde hænger det sammen. Det handler om at have det godt, siger Mia Gade Møller.

De seneste ti år har Anne Eskildsen kørt som mediekonsulent. Hun glæder sig over at være tilbage i tøjbranchen, for hun er og bliver en tøjpige. Foto: Dorthe Rasmussen
Mia Gade Møller, Hanne Johansen, butikschef Anne Eskildsen og Hedi Jensen vil også arrangere pigeaftner hos fru Mo:eller. Der er også tænkt på mændene. Bagest i butikken ved prøverummene er der indrettet et hjørne med en bænk, og der er altid kaffe på kanden. Foto: Dorthe Rasmussen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce