Annonce
Ugeavisen Haderslev

Sportschef stopper i SønderjyskE: Haysen rykker til AGF

Den 1. marts skifter sportschef Hans Jørgen Haysen det lyseblå tørklæde ud med et hvidt, når han starter som sportchef i AGF. Pressefoto: SønderjyskE
Hans Jørgen Haysen er snart fortid i Sønderjyske. Fra 1. marts skal han arbejde i Smilets By, hvor starter som sportschef i AGF. Han overtager efter Peter Christiansen, der fra 1. april skal være sportschef i FCK.

Haderslev: Hans Jørgen Haysen stopper som sportschef i SønderjyskE Fodbold ved udgangen af februar, hvorefter han fra 1. marts fortsætter hos AGF, skriver SønderjyskE i en pressemeddelelse.

45-årige Haysen har siden januar 2004 været tilknyttet SønderjyskE i flere forskellige funktioner, og siden juni 2014 har han været sportschef i fodboldafdelingen.

Torsdag eftermiddag har han meddelt, at han stopper i SønderjyskE ved udgangen af februar, og han skal derefter – fra 1. marts – være sportschef i AGF.

Hele organisationen, ejerskabet og ledelsen er alle ærgerlige over, at Haysen skifter, men hele vejen rundt sender vi ham videre med de bedste ord og ønsker ham held og lykke med de nye udfordringer. Hele vejen rundt i organisationen er der udtrykt stor respekt for hans fantastiske indsats i klubben de seneste 17 år.

Direktør Klaus Rasmussen er ærgerlig over, at Haysen nu forlader klubben, men han giver ham de bedste ord med på vejen.

- Det er aldrig sjovt, når en vellidt nøglemedarbejder siger op, og vi er kede af at miste en dygtig medarbejder, der har været toployal og yderst dedikeret gennem alle årene i klubben. Han har været med siden SønderjyskE blev etableret og har haft mange kasketter i klubben, men det er særligt i rollen som sportschef, at han har gjort en forskel i klubben.

Hvem der skal tage over efter Hans Jørgen Haysen er endnu uvist, og den kommende tid vil blive brugt på at finde en egnet afløser.

Annonce

Ønsker klubben det bedste

For Hans Jørgen Haysen bliver det specielt at forlade en klub, han har været en del af i 17 år, og han ser tilbage på en lang og spændende tid i SønderjyskE.

- Jeg har haft en fantastisk tid i SønderjyskE, og så længe jeg er i klubben, vil ingen være i tvivl om, at jeg vil arbejde loyalt og indædt for SønderjyskE.

- Der er tre primære grunde til, at jeg skifter nu. For det første er SønderjyskE et virkelig godt sted, og det betyder meget for mig at kunne give det godt videre til den næste, der skal tage over og komme med nye ideer og tanker. For det andet passer tidspunktet godt i forhold til mit privatliv, hvor børnene er ved at være voksne. For det tredje er det en spændende mulighed i AGF og Aarhus, og det skulle også til for at lokke mig væk herfra.

- SønderjyskE har været en stor del af mig i mange år, og jeg ønsker virkelig klubben alt det bedste i årene fremover. Jeg har lige fra starten haft et stærkt samarbejde med direktør Klaus Rasmussen og bestyrelsesformand Gynther Kohls, og jeg er meget taknemlig for, at de troede på mig og gav mig chancen. Jeg har også været glad for samarbejdet med bestyrelsen, amatørklubben, samarbejdsklubberne, spillere og staben og alle i og omkring SønderjyskE, siger Hans Jørgen Haysen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce