Annonce
Ugeavisen Haderslev

Stærk SønderjyskE-søndag i Horsens

SønderjyskE vandt 3-0 i Horsens og er tilbage på førstepladsen i 3F Superligaen. Foto: Svend Anker Iversen
Tre point, et clean sheet, en tremåls-sejr og så blev Haji Wright kåret som Månedens Spiller i 3F Superligaen. Det blev en god søndag for SønderjyskE i Horsens, hvor holdet spillede sig tilbage på førstepladsen.
Annonce

Nogle søndage er bedre end andre.

Søndag den 8. november blev en rigtig god en af slagsen for SønderjyskE.

Udekampen i Horsens endte med tre point, en tremåls-sejr og et clean sheet, og 3-0-sejren sendte såmænd SønderjyskE helt til tops i 3F Superligaen. Oven i hatten blev Haji Wright lige inden kampen kåret som Månedens Spiller i oktober i 3F Superligaen. Så kan vi vist ikke bede om mere sådan en søndag aften.

Victor Mpindi var tilbage efter karantæne, og midtvejs i første halvleg var det den stærke midtbanedynamo, der bragte SønderjyskE i front. Ingen gik til camerouneren, og så sparkede han bolden resolut ind fra kanten af feltet. Det var Mpindis første Superligamål i 51 kampe, men connaisseurs vil også huske det mål, som han lavede i Sydbank Pokalen mod Jammerbugt FC tilbage i november 2017. Det næste mål kommer vi ikke til at vente tre år på igen.

SønderjyskE kom godt ud til anden halvleg og var flere gange tæt på at udbygge føringen, men vi skulle ind midtvejs i halvlegen, inden forløsningen kom. En returbold efter et hjørnespark endte hos Alexander Bah, der uden for feltet bragede bolden ind med venstrebenet. Endnu et fremragende mål.

Bah var også hovedarkitekten til 3-0-målet ti minutter senere. Med uimodståelig power erobrede han bolden fra en Horsens-spiller og gik mod mål, og uselvisk afleverede han bolden på tværs til Haji Wright, der satte sit sjette sæsonmål i kassen – dermed er amerikaneren Superliga-topscorer.

Annonce

Tilfreds cheftræner

Cheftræner Glen Riddersholm var meget tilfreds efter den topprofessionelle indsats i Horsens.

- Grundlæggende er jeg meget tilfreds. Vi vinder et svært sted, hvor FC Nordsjælland og FC Midtjylland har haft svære betingelser og kun fået uafgjort. Vi spiller en afmålt og professionel kamp, hvor vi scorer tre mål og holder clean sheet og forsvarer vores mål bravt. I løbet af kampen finder vi også nogle kvaliteter frem i vores spil, som er bedre end det, vi starter ud med, og vi scorer et mål efter en standardsituation, så der er mange ting, vi er glade for, sagde Riddersholm efter kampen.

Den gode start i 3F Superligaen får dog ikke cheftræneren til at hvile på laurbærrene i den landskampspause, der nu venter.

- Lige nu nyder vi det og er glade. Jeg er glad ikke mindst på spillernes og stabens vegne, og de fortjener ros oven på det, de har leveret efter otte kampe, men der er altså kun spillet otte kampe, og vi skal ikke tro, vi er bedre, end vi er. Vi skal nyde, at vi er gode lige i øjeblikket, og så skal vi blive ved med at bygge på, sagde Glen Riddersholm.

SønderjyskE’s næste kamp i 3F Superligaen er søndag den 22. oktober på udebane mod OB.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Arbejdsbyrden blev for stor for lille købmand: - Når man kører grædende hjem fra arbejde hver dag, så er det på tide at sige stop

Midtsyd

Skrydstrup: Ildsjæle klarer julepynten

Annonce