Annonce
Ugeavisen Haderslev

Stafet for Livet i Haderslev satser på Damparken

Stemningen og fællesskabet er noget helt særligt, når Stafet for Livet afvikles i Damparken. Lige nu har styregruppens formand, Børge Koch, et stille håb om, at stafetten i år igen kan afvikles i parken. Arkivfoto: Søren Gylling
I juli er alle ifølge planerne færdigvaccinerede. I styregruppen for Stafet for Livet har man et stille håb om at kunne afvikle stafetten i Damparken. Flere nyheder er på vej, afslører styregruppens formand.

HADERSLEV: Damparken er bare det bedste, og i styregruppen for Stafet for Livet har de et stille håb om, at Danmarks smukkeste stafet fra den 11. til 12. september kan vende hjem til parken, efter at stafetten sidste år på grund af corona blev til Stafet for Livet – hjemme hos dig.

- Vi har et stort, stille håb om at gennemføre. Det svinger jo lidt op og ned med vaccine stadigvæk. Men en gang i juli skulle vi alle være færdigvaccinerede, og da stafetten ligger i september, arbejder vi lige nu derfor fuldt på plan A, og at vi er i Damparken, siger formanden for styregruppen, Børge Koch.


Annonce

Vi har et stort, stille håb om at gennemføre.


Stafet for Livet barsler med flere nyheder i år. Eksempelvis har Haderslev Butikker meldt sig på banen. Butikkerne har takket ja til at lave et arrangement på Wittenberg Plads om lørdagen. Det kunne være afviklingen af et lokalt syd og sønderjysk marked, hvor producenter kan sælge deres produkter, og restauranter kan sælge street food-mad.

Et plakatprojekt er også i støbeskeen. Tanken er, at plakaterne skal hænges op i kommunen, i butikker og i mad- og fighterteltene under stafetten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Haderslev

Benspænd

Annonce