Annonce
Ugeavisen Haderslev

Stor gavekorts-konkurrence skal kickstarte årets julehandel

En ny kampagne sætter fokus på handel lokalt. Arkivfoto: Dorthe Rasmussen
Annonce

HADERSLEV: I starten af november igangsætter Haderslev Erhvervsråd en kampagne med fokus på at handle lokalt.

- Kampagnen består af en konkurrence, som skal få julehandlen til at strække sig over længere tid, og sørge for, at julehandlen sker lokalt, lyder det i en pressemeddelelse fra Haderslev Erhvervsråd, som står bag kampagnen i samarbejde med butikkerne i Haderslev, Vojens og Gram.

Alle kunder som laver et køb på mere end en 250 kroner i en butik eller restauration, som tager imod det fælles kommunale gavekort, får et lod i konkurrencen om 34 gavekort à 300 kroner.

Kampagnen kører i de tre centerbyer, Haderslev, Vojens og Gram, i perioden fra torsdag den 5. november til torsdag den 26. november.

Formålet med kampagnen er at skabe mere salg i de lokale butikker i disse tider med covid-19 og de dertilhørende restriktioner, fortæller handelskoordinator Christian Schulz fra Haderslev Butikker, som er én af tovholderne på projektet.

- Vi er fuldt ud bevidste om at vi, særligt i disse tider, møder stor konkurrence fra den online nethandel, men det er så vigtigt at vi alle husker at støtte lokalt, både til de simple hverdagsfornødenheder, men i høj grad også, når juleindkøbene skal i hus. Vores lokale butikker har det rigtig svært, og derfor er det så vigtigt at lægge pengene lokalt og på denne måde være med til at sikre, at vi også har et aktivt byliv efter corona, udtaler Christian Schulz.

Der trækkes lod mellem alle de udfyldte tilmeldingskuponer mandag den 30. november kl. 14.00 hvor lodtrækningen kan følges live online på HaderslevHandlers Facebookside.

Vinderne kontaktes også direkte.

De vundne gavekort skal indløses i perioden fra den 1.– 23.december 2020.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce