Annonce
Ugeavisen Haderslev

Stor vækst: BageBixen.dk får mere end dobbelt så meget plads

Da Tina og Michael Huus startede Bagebixen.dk boede de på Fyn. De inddrog dengang husets kontor til lager. Siden flyttede de til Årøsund, hvor de fik en lade på 700 kvadratmeter til lager. Det måtte de siden sande var alt for småt. Derfor byggede de i 2018 et 750 kvadratmeter stort lager i Årøsund, hvor de stadig har til huse. Nu er de snart klar til at indvie en ny lagerhal på 2021.Arkivfoto: Stine Hygum
I 2013 startede BageBixen.dk i et rækkehus på Fyn. Lageret var 16 kvadratmeter stort. Om 14 dage er en ny lagerhal på 1100 kvadratmeter klar til at blive taget i brug. Til den tid råder virksomheden over 1950 kvadratmeter i Årøsund.

Årøsund: Bageeventyret BageBixen.dk i Årøsund er igen vokset ud af deres lokaler.

Virksomheden, der startede i 2013 på et 16 kvadratmeter stort kontor på Fyn, er endnu engang i gang med at udvide lagerkapaciteten.

Ægteparret Tina og Michael Huus, der flyttede til Årøsund for at være tættere på familien og få mere plads til deres virksomhed, udvider for tredje gang deres lagerkapacitet.

Først fik de med flytningen til Årøsund en lade på 70 kvadratmeter til BageBixen.dk's produkter, men det viste sig også, at det var for lidt.

I sommeren 2018 byggede de en 750 kvadratmeter stor bygning på Gammelbrovej, hvoraf de 450 kvadratmeter er lager og resten er administration.

- Om 14 dage står vores nye lagerhal klar. Den er 1100 kvadratmeter, siger Michael Huus.

Dermed  er BageBixen.dk gået fra at have 450 reel lagerplads til at have 1550 kvadratmeter.

- Beslutningen om at udvide tog vi tilbage i julen 2019 - altså halvandet år efter, at vi havde indviet den "gamle" lagerhal, siger Michael Huus.

Men selvom hallen efter planen er færdig allerede om 14 dage, så kommer der til at gå halvanden måned, inden BageBixen.dk tager den i brug.

- Vi flytter først ind i påsken. Det er den tid på året, hvor det bedst kan lade sig gøre for os. Der er alligevel en del helligdage, hvor kunderne ikke kan få leveret deres pakker, så det bliver der, hvor vi flytter ind, siger Michael Huus.

Det er en stor vækst i virksomheden, som har nødvendiggjort udvidelsen af lagerkapaciteten, og som de forudså og fik igangsat byggeriet af den nye hal.

- I januar og februar 2020 vækstede vi 70-75 procent og endte året med en vækst på 80 procent, lyder det fra indehaveren.

Annonce

Plads til paller

En del af årsagen til behovet for mere plads bunder i, at når BageBixen.dk modtager varer fra deres leverandører, så er det ofte i paller.

- Og som det er nu, så har vi ikke plads til paller, og på grund af de mængder, som vi sælger, så er det nødvendigt at få leveret i paller. Fremover får vi mulighed for at køre paller og store kasser ind på det nye lager, siger Michael Huus, der ser frem til, at det kommer til at lette medarbejdernes hverdag:

- Det bliver også lettere at komme rundt mellem pakkerne, når vi får mere plads. Når der er mange pakker, så er der også en del bure sidst på dagen, inden fragtfolkene kommer, siger Michael Huus, der også forventer, at det bliver mere overskueligt, når der bliver leveret varer til virksomheden.

BageBixen.dk

BageBixen.dk er grundlagt af Tina og Michael Huus. Tina er uddannet konditor, mens Michael åbnede sin første webshop som 18-årig.

BageBixen.dk holder til i Årøsund og har i dag 6500 forskellige varenumre. Indehaverne forventer, at det kommer op på 10.000 forskellige.

Du kan se mere på www.bagebixen.dk.

Når den ekstra plads bliver taget i brug efter påske, så kommer kunderne også til at have flere varer at vælge imellem:

- Vi har 6500 varenumre nu, men vi har en liste med varer, som vi gerne vil have ind i vores sortiment, siger Michael Huus, der forventer, at BageBixen.dk får op mod 10.000 varenumre på sigt.

Annonce

Flere medarbejdere

Det er ikke kun på pladsfronten, at der sker noget hos BageBixen.dk.

Der er også kommet flere medarbejdere til siden avisen sidst var på besøg hos BageBixen.dk for to år siden.

Dengang var det indehaverne Tina og Michael Huus, to fleksjobbere og en tre-fire ungarbejdere:

- I dag har vi to fuldtidsmedarbejdere på lageret, en på kontoret, tre fleksjobbere og seks ungarbejdere, siger Michael Huus, der glæder sig over BageBixen.dk's udvikling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce