Annonce
Ugeavisen Haderslev

Strikkekone siger stop: - Nu kan jeg få en rolig jul

Helle Dalsgaard Sørensen er afklaret med sin beslutning om at lukke Dalsgaard Garn og Dannevirke Centralen i Nørregade 28. Foto: Dorthe Rasmussen
Indehaver af Dalsgaard Garn og Dannevirkecentralen i Nørregade, Helle Dalsgaard Sørensen, har besluttet at lukke forretningen. Forretningen giver for lidt penge og for mange spekulationer. Sidste åbningsdag er på fredag den 20 december.
Annonce

HADERSLEV: Knap et halvt år efter, at Helle Dalsgaard Sørensen overtog Haderslevs ældste kiosk, Dannevirke Centralen i Nørregade, har hun besluttet at lukke sin forretning.

Hun driver i dag både Dalsgaard Garn og kiosk på hjørnet af Nørregade/Jomfrustien, men sammenflytningen af de to forretninger har ikke givet den ekstra omsætning, som Helle Dalsgaard Sørensen havde håbet på.

- Min revisor har sagt, at hun stærkt ville anbefale mig at stoppe for at få en rolig jul, fortæller en åbenhjertig Helle Dalsgaard Sørensen.

Hun er afklaret med sin beslutning om at lukke forretningen.

Også Dalsgaard Garns netbutik lukker ned på fredag den 20. december.

- Med hensyn til de kunder, der har bestilt pakker til afhentning her hos os, så vil pakkerne blive sendt videre til andre pakkeshops i byen, så det er ikke et problem, konstaterer Helle Dalsgaard Sørensen.

Annonce

Elsker kundekontakten

Hun har drevet Dalsgaard Garn i Nørregade i seks år og været glad for det.

- Helle er verdens bedste chef, råber én af de to ansatte damer fra baglokalet, da avisen kommer forbi.

Den ansatte vil ikke i avisen, men hun er ligeså ked af det som Helle.

Helle og de to ansatte damer i butikken skal nu ud og finde et andet job.

Helle selv vil gerne blive i butiks-branchen.

Hun ser bare ikke en fremtid for sin egen butik længere.

- Jeg flyttede kiosken herned i garnbutikken for at få det hele samlet. Vi synes jo, at det blev så godt, at vi fik det lavet. Men der er bare for mange udgifter i forhold til de indtægter, der af, konstaterer Helle Dalsgaard Sørensen.

Hun kommer til at savne de mange gode snakke med kunderne.

- Jeg elsker den dér kundekontakt - ja den kan jeg rigtig godt lide, og det er også derfor, at jeg gerne vil fortsætte i branchen, siger Helle Dalsgaard Sørensen med et smil.

Hun har det godt med sin beslutning.

- Min mavefornemmelse siger mig, at det er det rigtige at gøre. Men det er da trist for kunderne og for byen, slutter Helle Dalsgaard Sørensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce