Annonce
Ugeavisen Haderslev

Succesen fortsætter: Så er der også vimpler i Nørregade

Nu er der også kommet ekstra kulør på Nørregade. Det flotte syn kan nydes sommeren over. Privatfoto
Tømrermester Torben Pedersen har nu sat 240 vimpler op i Nørregade.

HADERSLEV: Butikkernes corona-projekt " vi strikker og hækler sammen - hver for sig" har udviklet sig til en kæmpe succes.

Borgerne har bidraget til forskønnelsesprojektet med næsten 500 vidt forskellige vimpler, der skal hænge sommeren over og sprede stemning i byen.
Først kom der 170 vimpler højt til vejrs på Jomfrustien, og tirsdag den 13. april  satte tømrermester Torben Pedersen 240 vimpler op i Nørregade på strækningen  fra Jomfrustien til Slotsgade.

Haderslev Butikkers koordinator Christian Schulz oplyser,  at hvis der forsat er opbakning - skal også Smedegade udsmykkes med vimpler.

Annonce

Butikkerne har lavet aftale med Conny Feddersen fra garnbutikken Garnache i Nørregade om, at hun tager imod de vimpler, som borgere strikker til projektet.


Det tager vi som en stor anerkendelser af, at vi måske har sat noget i gang

Christian Schulz, Haderslev Butikker


Haderslev Kommune har givet tilladelse til, at de mange vimpler kan være opsat til den 1. oktober.

På et netop afholdt netværksmøde i Danske Handelsbyer, som Haderslev er en del af, har flere byer vist interesse for at kopiere ideen fra Haderslev.

- Det tager vi som en stor anerkendelser af, at vi måske har sat noget i gang – ikke kun i Haderslev,  siger Christian Schulz, koordinator for Haderslev Butikker.

Vi strikker og hækler sammen hver for sig

Tovholder på  vimpel-projektet er Haderslev Butikker som har fået hjælp af to frivillige, Birthe Thrane og Lis Kynder, samt garnbutikken Garnache i Nørregade.

I garnbutikken kan man også få en skabelon til vimplerne, ligesom Haderslev Butikker er sponsor for et par gratis garnnøgler til interesserede.

Borgere har nu bidraget med næsten 500 vimpler til forskønnelsesprojektet, og hvis der kommer tilstrækkeligt flere vimpler ind, så vil også Smedegade blive udsmykket.

Tømrermester Torben Pedersen på stigen er her i gang med at hænge vimplerne op i gaden. Privatfoto
Borgere har bidraget med næsten 500 vimpler til projektet. Hvis der er opbakning i byen, skal der også vimpler op i Smedegade, den lille hyggelige gade mellem Nørregade og gågaden. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Haderslev

Benspænd

Annonce