Annonce
Ugeavisen Haderslev

SuperBrugsen Haderslev er klar til åbningsfest

Det er snart Halloween, og det fornægter sig heller ikke i den nye SuperBrugsen. Her ses brugsuddeler John Høy Jessen foran den uhyggelige udstilling i butikken. Foto: Dorthe Rasmussen
Åbningen fejres med slagtilbud i fem uger.
Annonce

HADERSLEV: Kvickly  på Jomfrustien Haderslev er blevet væltet og lavet om til en Superbrugsen.

Hele sommeren har håndværkerne været i gang med ombygningen, og brugsuddeler John Høy Jessen medgiver, at det har lignet en værre rodebutik.

Til gengæld så kvitterer kunderne allerede for, at der er kommet noget godt ud af det.

-  Vi har haft en god opbakning fra kunderne hele vejen igennem. De seneste 14 dage har vi faktisk hentet den opsætning hjem, som vi har mistet under ombygningen, fortæller John Høy Jessen.

På grund af covid-19 har butikken set sig nødsaget til at ændre programmet for den officielle åbningsdag torsdag den 8. oktober.De seneste 14 dage har vi faktisk hentet den opsætning hjem, som vi har mistet under ombygningen

Brugsuddeler John Høy Jessen


Der var planlagt et stort aktivitetsprogram. Blandt andet med et stort festtelt, gratis morgenmad til de første 200 kunder og borgmestertale ved åbningen klokken 08.

Programmet er nu aflyst, da man ikke vil risikere at skabe en super-spreder begivenhed.

Men fest bliver der alligevel inde i butikken, hvor der er linet op med en stribe af åbningstilbud for eksempel en kæmpe flæskesteg til 129 kroner og en othello lagkage til 40 kroner.

Der vil også være  smagsprøver på forskellige fødevarespecialiteter og andre overraskelser i løbet af dagen.

I bageren er der kommet et helt nyt koncept, og lækkerierne står i kø overalt i butikken, der er indrettet efter et helt nyt koncept, der skal danne skole for fremtidige SuperBrugser, fortæller brugsudddeleren.

Alt inventar er nyt , og indretningen lægger op til, at kunderne skal have den bedste oplevelse, når de går rundt og handler ind.

Der er hængt lamper op med dæmpet lys for at skabe mere hygge, og i vinafdelingen er der hylder med indbygget lys.

Fokus er på fødevarer og kvalitet er i centrum, og der er også kommet meget mere økologi.

- Vi har dog stadig en afdeling  på omkring 100 kvadratmeter med tekstil til kvinder og børn, hvilket er pænt stort for en SuperBrugsen. Mange har helt fravalgt tøj, fortæller  John Høy Jessen.

Én af de ting, som den nye brugsuddeler glæder sig meget til - engang når Covid-19 er fortid - er at skabe flere  aktiviteter i butikken.

Det kan være smage-arrangementer med portvin, vine eller mad, som flere kunder allerede har efterspurgt.

Nu går åbningsfesten i gang, og den stopper ikke foreløbig.

- Vi holder åbningsfest med slagtilbud de næste fem uger, fortæller brugsuddeleren.

Bagerafdelingen er lavet efter et nyt koncept, Brødcooporativet. Foto: Dorthe Rasmussen
SuperBrugsen er allerede kommet godt fra start. Hvad der er tabt under ombygningen, er vundet igen. Foto: Dorthe Rasmussen
Der er stadig et par små hængepartier her op til fejringen af den ny butik. Mandag kom skiltet op på facaden. Foto: Dorthe Rasmussen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Haderslev

Døde poeters klub

Annonce