Annonce
Ugeavisen Haderslev

Sværere adgang til containeren med småt brændbart

Som man kan se på billedet, så adgangen til småt brændbart blevet mindre. Har man brug for at få noget større i, så kan pladsmedarbejderne hjælpe. Småt brænbart er blandt andet meget beskidt tøj, afskudt fyrværkeri og gavepapir. Foto: Stine Hygum
Det er ikke længere så let at aflevere store mængder i containeren med småt brændbart.
Annonce

Måske har du undret dig, når du har været på genbrugspladsen. Er der ikke sket noget med containeren med småt brændbart?

Jo, det er der. Det er nemlig ikke længere så let, som det har været, at komme store ting ned i containeren.

Adgangen til containeren er nu to mindre huller - og har man noget, der er større, som skal i - så hover man blot fat i personalet.

Tidligere var der for mange, som afleverede alt for meget i containeren i stedet for at bruge den tid, som det tager at sortere ud i de rigtige containere. Det betød, at der var ting, der kunne genanvendes, som ikke blev det. Det medførte en unødvendig belastning for både miljø og økonomi.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Haderslev

Lille Bent blev reddet mange gange - selv havde han kun ét ønske: - Bare, jeg dog snart må dø, så jeg kan være sammen med min mor!

Ugeavisen Haderslev

Venstre-politiker på gåtur med erhvervsmægler i Nørregade:  - Vi vil jo det samme. Det er måske mere tempoet, vi er uenige om

Annonce