Annonce
Ugeavisen Haderslev

Svømmeklub aflyser klubstævne

Haderslev Svømmeklub har aflyst sit klubstævne, der skulle have fundet sted fra torsdag til lørdag. Alle andre aktiviteter er også aflyst. Foto: Jacob Schultz
Alle aktiviteter i Haderslev Svømmeklub bliver indtil videre lukket ned, oplyser klubben.
Annonce

Haderslev Svømmeklub valgte onsdag aften efter statsminister Mette Frederiksens pressemøde at aflyse årets klubmesterskab, der skulle have været afviklet fra torsdag til lørdag. Det skete for at forhindre og modvirke en for hurtig spredning af coronavirus.

Her meddelte klubben samtidig, at al træning set i lyset af situationen aflyser al træning.

Torsdag formiddag meddelte den store svømmeklub, at den nu også set i lyset af situationen aflyser samtlige aktiviteter i klubben. Det gælder for både konkurrencesvømmere, svømmere i bredden og HSK-Fitness.

- Vi beklager naturligvis, men dette er en naturlig konsekvens af den situation, vi befinder os i, skriver bestyrelsen for Haderslv Svømmeklub på et Facebook-opslag. Her står det også, at bestyrelsen håber, at nedlukningen af klubbens aktiviteter bliver kortvarig.

Kære læser: Vi har valgt at låse alle artikler om coronavirussen op for at sikre, at alle lokale borgere har adgang til den bedst tilgængelige viden om den trussel, vi står over for. At hjælpe med at begrænse smitten af coronavirus er en naturlig del af vores mission om at understøtte det lokale samfund. Heldigvis er der mange andre vigtige historier at fortælle hver eneste dag. Du kan for 99 kroner om måneden få adgang til alle vores låste historier om dit lokalsamfund, Danmark og verden. Køb abonnement.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Haderslev

Lille Bent blev reddet mange gange - selv havde han kun ét ønske: - Bare, jeg dog snart må dø, så jeg kan være sammen med min mor!

Ugeavisen Haderslev

Venstre-politiker på gåtur med erhvervsmægler i Nørregade:  - Vi vil jo det samme. Det er måske mere tempoet, vi er uenige om

Annonce