Annonce
Ugeavisen Haderslev

Frank vil lære andre at mærke efter helt nede i maven

Frank Møller nyder at være ude af klokken 8-16 skruen. Dagen begynder nu med meditation. I haven er der tid til fordybelse og et friskplukket æble. Foto: Dorthe Rasmussen
Annonce

SØNDER KABDRUP: Frank Møller har været på noget af en rutsjebane-tur de seneste år.

Han er blevet skilt og har sagt farvel til fuldtidsjob som lærer på et AMU-center.

Oprindeligt er han uddannet maskinarbejder, men han har siden uddannet sig som coach.

I dag kan han også skrive lysmester og healer på visitkortet.

Det er hans egen personlige krise, der har skubbet ham og givet ham mod til at springe ud i en ny tilværelsen som coach og alternativ behandler på fuldtid.

Fra han tog beslutningen, har det kun været optur.

Livet er magisk - det ser han nu så klart.

- Jeg kan blive helt overstadig, når jeg tænker på, hvad der har hjulpet mig til at mærke mig selv og få det bedre. Jeg har fundet nogle værktøjer, der bare rykker, fortæller Frank Møller, da avisen møder ham i haven på Sønder Kabdrupvej 9.

Annonce

Fået ryddet op

Her med udsigten til marker og ingen støj fra biler og naboer, der larmer med plæneklippere og hækkesakse, har han fundet sin indre kerne.

- Jeg har tidligere boet i Haderslev i 20 år, men så flyttede vi herud for seks år siden, fordi min daværende kone havde hundeskole, fortæller han.

Han har tidligere drevet virksomheden FM Coaching, der henvendte sig mest til erhvervslivet.

Nu vil han lave privat sessioner og holde kurser for private, der gerne vil have værktøjer til at finde ro og harmoni i tilværelsen.


Her til morges begyndte jeg at få lidt stress i maven. Så brugte jeg lige 20 minutter på det i forhold til de værktøjer, jeg har, og så lettede det hele.

Frank Møller, coach og healer


- Min egen personlige udvikling har også været en spirituel udvikling, hvor jeg har fået ryddet op og fået styr på mig selv. De værktøjer, jeg har lært, vil jeg gerne give videre til andre. Vi skal ind og rydde op og have fat i vores indre barn. Når mennesker har et lavt selvværd og følelsesmæssig stress, så udspringer det af den samme ting - nemlig, at vi har glemt kontakten til vores indre barn. Jeg har arbejdet med begrebet før - men forstod det ikke. Det gør jeg nu, siger Frank Møller.

Annonce

De tavse mænd

Følelser er ikke forbudte at tale om, men når mænd har det skidt, bliver de ofte tavse. Derfor håber Frank, i kraft af at han selv er mand, at mænd vil komme i klinikken og føle sig trygge og åbne op for deres udfordringer.

- Her til morges begyndte jeg at få lidt stress i maven. Så brugte jeg lige 20 minutter på det i forhold til de værktøjer, jeg har, og så lettede det hele. Jeg fik det godt igen, og ordene flød bare, da jeg skulle ind og skrive noget til min hjemmeside, fortæller Frank Møller med et kæmpe smil.

Han mediterer dagligt for at mærke sig selv og tage hånd om det barn, der stadig er dybest inde.

- Det er det, som folk kan komme ud til mig og prøve. Det er ligesom et isbjerg, Jeg arbejder med den del af isbjerget der ligger under vandet - det ubevidste sind. Det handler om at mærke sig selv helt ned i kroppen og være bevidste om de følelser, vi har, fortæller Frank Møller.

Annonce

Luk op for posen

Oplevelser fra barndommen kan bide sig fast. Vi har alle noget med i bagagen, der gør ondt, men vi kan gøre os fri, hvis vi omfavner vores indre barn og give det den opmærksomhed, det skriger efter, mener Frank Møller.

Han er også healer og har healet mange mennesker.

Dybest set handler det om at se andre mennesker og sende alle sine positive tanker til den person, som har brug for lidt omsorg.

- Som AMU-lærer har jeg arbejdet med mennesker siden 1995. Det er det, jeg skal. Og nu har så jeg fået flere vink om, at jeg skal til i gang med at hjælpe mennesker som lysmester og healer. Jeg er lige fyldt 52 - så åbner der sig et vindue igen. Jeg har fået lukket op for posen, og mit håb er, at flere mennesker har mod på at arbejde med deres følelse og det stress det kan give, siger Frank Møller.

For fem år siden sad han nyskilt, alene og skulle genopfinde sig.

- Men det gjorde, at jeg lærte nogle vigtige ting, og nu vil jeg gerne hjælpe andre, siger Frank Møller.

I mange år var han en dygtig og engageret lærer, som brændte for at hjælpe andre videre.

Han var også ret god med en fodbold som ung og senere som fodboldtræner.

Alligevel er det først nu, at han mærker forskellen helt ned i kroppen.

For første gang i sit liv føler han nemlig, at han er god nok.

Frank Møller har masser af plads på sin landejendom. Her i udbygningen er der blandt andet blevet plads til et behandlerrum, og det er også her, at han regner med at have overnattende kursister. Foto: Dorthe Rasmussen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Karting bliver nyt linjefag på VGIE

Annonce