Annonce
Ugeavisen Haderslev

Talenterne fra SønderjyskE mødte FCK

Målscorer for U19-liga, Andreas Bak Eriksen. Pressefoto
Annonce

Det blev til tre nederlag for talenterne i København mod FCK lørdag eftermiddag, men der var positive elementer undervejs i kampene.

U15-liga taber, men der var lyspunkter undervejs

- Vi leverer en godkendt præstation kampen igennem. Vi er modige og fremadrettede og spiller med i kampen, dog uden at der er spænding om resultatet. Vi lykkedes med en del af de ting, som vi har trænet på i løbet af ugen, men mangler kvalitet på bolden for at kunne spille med om pointene, fortalte cheftræner Michael Meyhoff efter kampen. Slutresultatet blev 3-0, hvilket også var stillingen ved pausen.

U15 spiller næste gang lørdag den 5/12 i Lyngby.

Annonce

U17-liga spiller med i 80 minutter

- Vi spiller i dag ude imod rækkens absolutte førerhold. Vi spiller en rigtig god første halvleg, hvor vi skaber et par fine chancer, men på trods af skud på overliggeren fra Tinus Olesen får vi ikke scoret. Vi holder samtidig FCK fra nogle chancer overhovedet, så der står 0-0 ved pausen. Fem minutter inde i 2. halvleg skaber FCK deres første chance i kampen og scorer til 1-0. Vi får derefter udlignet til 1-1 ved Tinus Olesen med 20 minutter tilbage af kampen, og vi har yderligere et stolpeskud ved Sebastian Jessen. FCK viser dog klasse og scorer fire mål i det sidste kvarter til slutresultatet 5-1. Rigtig god præstation i 80 minutter, men klasse fornægter sig ikke, når FCK "kun" bruger seks-syv afslutninger til at score fem kasser, fortalte cheftræner Karsten Andersen efter kampen.

U17-liga spiller næste gang lørdag den 5/12 i Lyngby.

Annonce

U19-liga med fin præstation trods nederlag

- U19-liga mødte i dag et godt spillende FCK-hold og tabte 3-1. Vi leverer en fin præstation, men mangler skarphed i felterne. På trods af modgang viser spillerne fint mod og leverer et godt udtryk, fortalte cheftræner Thomas Skou Jensen efter kampen, hvor målscoreren for de lyseblå var Andreas Bak Eriksen.

U19-liga spiller næste gang lørdag den 5/12 i Randers.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce