Annonce
Ugeavisen Haderslev

Talenterne mødte stærk modstand i Brøndby

Målscorer til 1-1 hos U19, Lasse Haysen . Pressefoto
Annonce

Det blev resultatmæssigt en skidt dag for talenterne mod de stærke talenter i Brøndby i lørdags. Der var dog lyspunkter undervejs, som f.eks. hos U19, der kan tages med hjem.

Annonce

U15-liga: Brøndby – HFK 3-0 (1-0)

- Vi møder en rigtig god modstander, der har maksimumpoint i rækken og som udfordrer os kampen igennem. Vores præstation i første halvleg er rigtig god og med et fint udtryk, mens vi i anden halvleg kommer for langt tilbage på banen for lang tid ad gangen og bliver sat under stort tryk, fortalte cheftræner Michael Meyhoff efter kampen.

Annonce

U17-liga: Brøndby – HFK/SønderjyskE

- I Brøndby startede U17 i dag med et par rigtig fine tilbud, men vi fik ikke udbytte. Brøndby viste derimod klasse og udnyttede et direkte frispark flot og effektivt. I anden halvleg scorede de yderligere til 2-0, som også blev kampens resultat. Overordnet fortjent - da de individuelt var noget bedre end os, fortalte cheftræner Karsten Andersen efter kampen.

Annonce

U19: Brøndby-SønderjyskE 4-2 (1-1), Målscore: 1-1: Lasse Haysen 2-3: Isak Jensen

- Det blev en helt lige kamp vurderet ud fra spil og chancer. I dag var vi mange procent bedre med og uden bold, sammenlignet med sidste uges kamp. I dag formår vi at kontrollere kampen i store perioder, med god kvalitet som hold og individuelt. Det var de små skarphedsmarginaler, der afgjorde kampen, 4-2 til Brøndby.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Skrydstrup: Ildsjæle klarer julepynten

Annonce