Annonce
Ugeavisen Haderslev

Talenterne på hårdt arbejde mod OB

En slukøret anfører for U19, Bastian Toelhøj, forlader banen efter det knebne 1-2 nederlag mod OB. Foto: Stig Kongsted Hansen
For talenterne stod weekenden på kampe mod OB. Og der måtte blandt andet en straffesparkskonkurrence til for at finde en vinder.
Annonce

Det blev til to nederlag samt en uafgjort, med efterfølgende sejr i straffesparkskonkurrence, for talenterne i weekendens kampe mod OB.

Det var U15-liga der lagde ud på en lørdag, hvor rusk og regn satte sit efterårspræg på kampene. Og det blev et skidt udlæg, hvor OB tog en klokkeklar 9-0 sejr.

- Vi leverer sæsonens dårligste præstation og får en snitter på hele 0-9 til et rigtigt godt OB-hold, så vi ser frem til næste weekend, hvor der skal leveres en toppræstation mod FCK, udtalte cheftræner Michael Meyhoff umiddelbart efter kampen.

Efterfølgende løb U19-liga ind på kunstgræsbanen, og det blev en mere lige kamp, men med OB som vinder med 2-1.

- Det blev desværre en klassisk kamp for os mod OB. En lige kamp ud fra spil og chancer. Modstanderen var dog skarpere i felterne og skarpere på vindermentaliteten, udtalte cheftræner Thomas Skou Juul Jensen efter kampen.

Stillingen var 0-1 ved pausen og målscorer til 1-2 for de lyseblå var Roni Arabaci.

Til sidst under mørkets frembrud var det U17-ligas tur, og her kom der point på kontoen. I overtiden udlignede HFK/SønderjyskE til 1-1, og i den efterfølgende straffesparkskonkurrence blev det til en sejr, der udløste to point på kontoen.

Næste kamp er lørdag den 28.11, hvor talenterne tager til hovedstaden for at møde FCK.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Haderslev

John Dillermand

Ugeavisen Haderslev

I er bare for seje

Annonce