Annonce
Ugeavisen Haderslev

Talenterne tabte til favoritterne fra heden

SønderjyskE’s Lasse Haysen i nærkamp med en FCM-spiller ilørdagens U19-liga kamp. Foto: Svend Anker Iversen

Talenterne havde i lørdags besøg af FC Midtjylland. 12.30 tørnede U15-liga ud på bane 4, og samme tid spillede U19-liga på kunstgræsbanen. Begge hold tabte med 0-1, men med lidt held i sprøjten, havde der været pointmuligheder i begge kampe. Kl. 14.45 var det U17-liga, der skulle i ilden, og her blev det til et 0-3 nederlag. De tre tophold fra heden levede dermed op til favoritværdigheden.

U15-liga: HFK – FCM 0-1 (0-1)

- Vi møder et FC Midtjylland hold, der kommer ud i et hæsblæsende tempo og presser os tilbage på banen, både fordi de er dygtige, men også fordi vi selv starter meget passivt ud. Drengene får kæmpet sig ind i kampen, får vendt momentum i slutningen af første halvleg, og leverer derefter en rigtig flot anden halvleg både på bolden og i presset. Efter kampen kan vi ærgre os over, at vi ikke får skabt flere store chancer i løbet af anden halvleg i åbent spil, og at vi ikke får puttet et eller to mål i kassen, på trods af at vi rammer overliggeren to gange, fortalte cheftræner Michael Meyhoff efter kampen.

Annonce

U17-liga: HFK/SønderjyskE-FCM 0-3 (0-1)

- Vi spiller en okay kamp, men er desværre alt for uskarpe og farlige på de flere gode muligheder, vi har i løbet af kampen, fortalte cheftræner Karsten Andersen efter kampen.

U19-liga: SønderjyskE-FCM 0-1 (0-0)

- Første halvleg er nogenlunde lige, men specielt på bolden er vi ikke ret gode i dag. Efter en times spil forærer vi dem et straffespark, som de udnytter. Et fair resultat, hvor der er dele af spillet vi er tilfredse med, men absolut også nogle ting som vi kan og skal gøre meget bedre, fortalte cheftræner Thomas Skou Jensen efter kampen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Haderslev

Benspænd

Annonce