Annonce
Ugeavisen Haderslev

Tavs om hvornår: Imerco lukker butikken i Bispegade

Imerco Home i Bispegade skal lukke. Endnu
Imerco Home i Bispegade lukker. Lejemålet er opsagt, men Imerco ønsker ikke at sætte dato på, hvornår butikken lukker. Butikken i Storegade fortsætter.

Haderslev: Ad flere omgange er der gået rygter om, at Imerco Home i Bispegade skulle lukke.

Nu er det ikke længere et rygte.

- Det er rigtigt nok, siger Lotte Præstgaard, der er markedsdirektør i Imerco.

Annonce

Hun understreger flere gange, at Imerco er rigtig glade for at være i Haderselv og at kæden fortsat kommer til at være til stede i Haderslev, hvor de også har en butik i Storegade.

- Men vi kan se, at vi kun skal have en butik i Haderslev. Butikkerne i Haderslev ligger meget tæt på hinanden, men vi bliver i byen og er meget glade for vores kunder og vil fortsat støtte op om handelslivet i Haderslev, siger hun.

Om den tilbageværende Imerco i Storegade fremover skal være en Imerco eller en Imerco Home har kæden, ifølge Lotte Præstgaard, endnu ikke taget stilling til.

Hvornår lukker butikken i Bispegade?

- Det kan jeg ikke kommentere på. Vi har en kontrakt, der er blevet opsagt, men jeg vil understrege, at vi har været meget glade for faciliteterne i Bispegade. Stor ros herfra til lokalerne, siger Lotte Præstgaard.

Hvad skal der ske med personalet fra butikken i Bispegade?

- Vi har endnu ikke forholdt os til, hvad der skal ske med personalet, men i Imerco gør vi meget ud af at bevare arbejdspladserne. Der er et stykke tid til endnu, men personalet er informeret om at vi lukker butikken, siger Imercos markedsdirektør.

Få år som Imerco Home

Bygningen i Bispegade 3 husede i en lang årrække Inspiration, inden Imerco i sommeren 2017 overtog 25 af de bedste Inspiration-butikker landet over. De blev lavet om til Imerco Home, der som Inspiration havde det, også har haft fokus på bolig og indretning.

I Haderslev skiftede butikken officielt navn til Imerco Home i starten af 2018.

Ifølge EDC Erhverv Poul Erik Bech i Aabenraa, hvor man kan se at det er muligt muligt at leje  de 626 kvadratmeter erhverv i Bispegade 3, så er den årlige leje 1.013.000 kroner.

Hvis den nuværende lejekontrakt er forhandlet ind på samme vilkår som en eventuel fremtidig lejer kan se frem til, så er der seks måneders opsigelse af erhvervslejemålet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Haderslev

Respekt!

Annonce