Annonce
Ugeavisen Haderslev

Team Rynkeby Sønderjyllands nye ryttere har fået deres cykler

Frede Schøtt fra Scøtt Racing var klar med en cykel til Jane Stewart, der er ny rytter på Team Rynkeby Sønderjylland. Foto: PR
Annonce

Haderslev: Normalt er Team Rynkeby Sønderjyllands cykeludlevering en fælles fejring, hvor både gamle og nye ryttere samles og fejrer, at holdets nye ryttere får udleveret cyklen.

Dagen plejer at foregå med champagne, kransekage og taler. Men i år var det noget anderledes. Her måtte de nye ryttere fejre erhvervelsen af der nye gule cykel alene, som blev udleveret fra værkstedet hos Schøtt Racing. I alt fik 10 nye ryttere udleveret deres gule cykel.

- Jeg har lidt svært ved at få den samme begejstring som de andre. Jeg tror, at det er en udfordring. Det er en milepæl. Jeg føler, trods afstand, at jeg deltager på et hold. Men jeg er godt klar over, at det er anderledes, end det plejer at være. Jeg var godt klar over, at det blev en rejse for mig. Jeg ville aldrig kunne gøre det alene, siger Jane Stewart, der er ny rytter på Team Rynkeby Sønderjylland.

Fejringen af udleveringen af cyklen er i stedet fundet sted via Team Rynkeby Sønderjyllands lukkede facebookgruppe og via en virtuel samling på Zoom.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce