Annonce
Ugeavisen Haderslev

Tidligere butikselev bag ny event: Den store junior bagedyst får premiere i Haderslev

Louise Gaarde ville gerne lave en sjov event for børn i skolernes sommerferie, så hun tænkte: Hvorfor ikke en bagedyst? Foto: Dorthe Rasmussen
Louise Gaarde har efter sin elevtid hos Føtex Haderslev kastet sig over en uddannelse til eventkoordinator. Hendes første større event bliver en bagedyst for juniorer.
Annonce

HADERSLEV: Mange børn elsker at se den store bagedyst.

Måske gemmer man selv på et skjult talent indenfor kagebagning.

Nu inviteres alle lokale børn til at deltage i den store junior bagedyst i Føtex Haderslev.
Bag den nye event står den 21-årige Louise Gaarde fra Haderslev, som er ved at uddanne sig til eventkoordinator på International Business College (IBC) i Kolding.

Hendes første større event bliver en bagedyst for børn i alderen fra seks til 14 år i skolernes sommerferie.

I perioden fra den 26. juni til den 26. juli kan børnene sende et billede af sig selv og sin hjemmebagte kage ind til Føtex Haderslev.

Fem af kagebagerne udvælges til den store finale og får billeder af deres flotte kager og opskrifterne op at  hænge i butikken sommeren over.

- Jeg kunne godt tænke mig at lave noget for børn, og jeg valgte at lægge eventen i skolernes sommerferie, fordi mange skal være hjemme i år på grund af corona,  konstaterer Louise Gaarde.

Alle, der har lyst, kan bage en kage. Det gør ikke noget, hvis ens mor eller større søskende hjælper lidt til, siger Louise  og smiler.

- Jeg valgte at lave eventen her i Føtex Haderslev, fordi jeg selv har været elev her i butikken. Som elever var det os, der stod for de forskellige events blandt andet fastelavn. Jeg synes, at det er fedt at at lave den slags aktiviteter. Da jeg hørte, at man kunne uddanne sig som event-koordinator, tænkte jeg, at det var lige noget for mig, fortæller Louise Gaarde.

Når Louise er færdig på skolen, skal hun ud og finde sig en ny elevplads som eventkoordinator. Blandt andet mange cityforeninger og storcentre har i dag event-koordinatorer ansat.

- Det er nok ikke så nemt at finde en elevplads lige nu på grund af corona, konstaterer Louise.

Folk skal stadig skal holde afstand, og mange af sommerens planlagte events er aflyst.

Annonce

Den store finale

I øjeblikket har Louise et fritidsjob hos Føtex Haderslev, hvor hun hjælper med at starte kædens nye Klik & Hent koncept op.

Konceptet, hvor kunderne kan bestille deres varer online om morgenen og hente dem færdigpakkede i deres lokale Føtex samme eftermiddag,  har aldrig været mere aktuel.

- Efter sommerferien skal jeg på idrætshøjskole i Aarhus, og så må vi se, hvad der sker, siger   Louise.

Fredag den 26. juli afholder hun et arrangement i Føtex Haderslev, hvor Top fem-deltagernes kager vil blive smagt og bedømt, og her udpeges også vinderen af konkurrencen.

- Jeg har kontaktet Rosa og Tobias fra den store bagedyst i fjernsynet og spurgt, om de har lyst til at komme og smage og bedømme kagerne men har endnu ikke fået svar. Men ellers så bliver det vores egne bagere i Føtex, fortæller Louise Gaarde.

Man kan læse mere om eventen, og hvordan man deltager på Føtex Haderslevs Facebook-side fra den 26. juni, hvor konkurrencen går i gang.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce