Annonce
Ugeavisen Haderslev

Tidligere SønderjyskE-anfører vender tilbage

Tilgangen af Pierre Kanstrup er blevet gjort mulig af, at en trofast sponsor i SønderjyskE har givet en ekstra økonomisk håndsrækning. PR foto
30-årige Pierre Kanstrup vender tilbage til SønderjyskE, hvor den tidligere anfører har lavet en treårig aftale.
Annonce

Haderslev: Den tidligere SønderjyskE-anfører Pierre Kanstrup vender nu tilbage til klubben, som han repræsenterede fra januar 2014 og frem til sommeren 2017. 30-årige Pierre Kanstrup har netop underskrevet en treårig kontrakt med SønderjyskE. Aftalen gælder fra nytår, så forsvarsspilleren er tilbage i folden, når truppen samles 6. januar.

Pierre Kanstrup skiftede i sommeren 2017 til AGF, hvor han også blev anfører, og herefter fulgte et turbulent ophold i Tyrkiet, og siden i sommer har han spillet for norske Vålerenga, hvor han nu har kontraktudløb.

Sportschef Hans Jørgen Haysen glæder sig over, at det nu bliver et gensyn med den tidligere anfører, der kender klubben ud og ind og som ved, hvad der venter af udfordringer i 3F Superligaen.

- Vi havde ikke umiddelbart planer om eller økonomi til at forstærke os i midterforsvaret, men så kom muligheden på Pierre Kanstrup, og når en tidligere anfører, topspiller og kulturbærer banker på døren, så åbner vi meget løsningsorienteret og hører, hvad han har på hjerte. Han har først og fremmest givet udtryk for en stor lyst til at vende tilbage til netop SønderjyskE, og profilmæssigt passer han også godt til de udfordringer, vi står over for, udtaler sportschefen i en pressemeddelelse.

Annonce

115 kampe for SønderjyskE

- Jeg er virkelig lykkelig for, at det er kommet på plads. Jeg er utrolig glad og stolt over, at jeg nu kan vende hjem. Det er sådan, jeg har det. Der var også andre muligheder for mig, men jeg ville gerne til SønderjyskE, så jeg bad min rådgiver om at banke på hos Haysen, og interessen var heldigvis gensidig, og det er jeg meget, meget glad for, siger Pierre Kanstrup.

Kanstrup spillede 115 kampe i 3F Superligaen for SønderjyskE, inden han skiftede til AGF, hvor det blev til 50 superligakampe.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce