Annonce
Ugeavisen Haderslev

Tre butikker står bag: 15 Strandstole er flyttet ind i Apotekergade

Jette von Dippe fra MG, Nilsa Serrano fra A Sarees Story og Anne Sofie Thorsen fra Boheme nyder her en kop kaffe i de nye stole, som skal være med til at skabe mere liv og glæde i Apotekergade. Foto: Stine Hygum
MG, A Sarees Story og Boheme har købt 15 strandstole, som skal sprede farver og hygge og få forbipasserende til at nyde detaljerne i Apotekergade.
Annonce

HADERSLEV: Der er sket noget i Apotekergade. Pludselig er der dukket 15 farverige stole op.

Det er MG, A Sarees Story og Boheme, der har slået sig sammen for at være med til at skabe liv i gaden:

- I første omgang har vi købt fem stole hver, siger Jette von Dippe, indehaver af MG.

- Vi synes, at vi gerne vil være med til at skabe byliv med farver og stole og muligheder for at sidde ned, siger Jette von Dippe.

15 stole er indkøbt til genopdagelse af Apotekergade.Fra venstre er det Anne Sofie Thorsen fra Boheme, Jette von Dippe fra MG og Nilsa Serrano fra A Sarees Story.Foto: Stine Hygum

De tre butikker, der er gået sammen om indkøb af stole håber, at de kan være til gavn for både for de mange turister, som forhåbentlig finder vej til Haderslev i løbet af sommeren, men også for byens borgere.


I første omgang har vi købt fem stole hver.

Jette von Dippe, indehaver af MG


- Når man bor i en by i mange år, så er det ikke altid, at man får detaljerne med. Her kan man sidde og kigge på domkirken og måske nyde en is oppe fra Nilsa i A Sarees Story eller en kop kaffe, lyder det fra Jette von Dippe.

Coronatiden har, ifølge Jette von Dippe, rykket butikkerne endnu tættere sammen:

- Vi snakker rigtig godt sammen, og vi vil gerne lave noget sammen - også for byen, slutter hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce