Annonce
Ugeavisen Haderslev

Tulipan-penge gik til Familiehuset

Fra venstre leder af Familiehuset Hanne Guldborg samt Helle Bruhn og Ella Skjellerup fra Sophies Kilde, der har doneret 10.000 kroner fra forårets tulipan-salg til huset. Privatfoto
Annonce

HADERSLEV: Medlemmer fra Sophies Kilde har besøgt Familiehuset under Haderslev Kommune.

Med sig havde Sophierne en donation på 10.000 kroner, der er en del af overskuddet fra klubbens salg af tulipaner.

Ifølge den daglige leder Hanne Guldborg mærker man i Familiehuset de store og voksende udfordringer i forhold til misbrug blandt helt unge.

De unges misbrug bruges ofte til at håndtere andre udfordringer, de har ”med sig” som for eksempel en belastet opvækst og svigt, misbrug i hjemmet, venner med misbrug, faglige- og sociale udfordringer samt generelt mistrivsel. Familiehuset har stor erfaring med rådgivningsforløb af de unge mennesker, og som noget nyt er Familiehuset nu blevet godkendt til at kunne tilbyde et behandlingsforløb for unge under 18 år. I en opstartsfase er der mange ting der skal på plads og anskaffes, så man kan tilbyde de unge mennesker rammer og mulighed for at kunne arbejde med kropsbevidsthed, samt fysisk og mental sundhed. For eksempel vil en række aktiviteter som deltagelse i motionscenter, svømmehalsture, en tur på gokartbanen, paddleboard, vandski eller andet kunne bidrage til, at de unge bliver aktive og mærker pulsen stige. - Dette vil vi fra Sophies Kilde rigtig gerne være med til at støtte. Det er vigtigt for os, at give de unge mennesker de bedste betingelser for bedre sundhed, livsglæde og trivsel i deres belastede hverdag, udtaler Ella Skjellerup fra Sophies Kilde i en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Haderslev

Lille Bent blev reddet mange gange - selv havde han kun ét ønske: - Bare, jeg dog snart må dø, så jeg kan være sammen med min mor!

Ugeavisen Haderslev

Venstre-politiker på gåtur med erhvervsmægler i Nørregade:  - Vi vil jo det samme. Det er måske mere tempoet, vi er uenige om

Annonce