Annonce
Ugeavisen Haderslev

Udlejer på Bispebroen vil lave café med udsigt over dammen

Det tidligere Nybolig på Bispebroen 2 skal efter planen ombygges til en café i to etager med udsigtsterrasse ud over dammen. Her ses en illustration, som udlejer har fået lavet, og som Nordicals Erhverv har brugt i udlejningsmaterialet. Udlejer fortæller, at der er fundet en lejer, og projektet afventer nu godkendelse af kommunen. Pressefoto: Nordicals
Olav Hansen har fundet en lejer til et spændende café-projekt på adressen Bispebroen 2 F - det tidligere Nybolig Haderslev.
Annonce

HADERSLEV: Nybolig Haderslevs flytning fra  Bispebroen 2 F tidligere på året har betydet, at udlejer Olav Hansen er gået nye veje i sine bestræbelser på at få nyt liv i det tomme lejemål.

- Da Torben Strøm (indehaver af Nybolig) flyttede ud, begyndte vi at overveje, hvad der skulle ske med det lejemål. Vi synes egentligt, at det er en perfekt placering for en café, og det var vores idé, at det skulle gøre på den her måde, fortæller Olav Hansen.

Han har fået udarbejdet en illustration af, hvordan en café/restaurant på på adressen kan se ud, og det har givet pote.


Vi synes egentligt, at det er en perfekt placering for en café,

Olav Hansen, udlejer Bispebroen 2 F


Caféen i to etager får også udendørs servering og en udsigtsterrasse på førstesal.

- Vi er stadig i planlægningsfasen. Nordicals har haft lejemålet på deres platform,  og jeg har fundet én lejer, der gerne vil bruge det til café.  Vores interessant har tidligere tidligere selv haft den idé, fortæller Olav Hansen.

Annonce

Udvikling af byen

Det gav meget blæst, da tidligere bagermester Steen Skallebæk for nogle år siden ville lave et nyt spisested i Damparken. Blandt andet fordi Haderslev Kommune åbenbart havde glemt at spørge indehaveren af Damkiosken om, hun ville rykke sig for et nybyggeri, og andre mente, at Damparken var et stykke hellig natur, der ikke måtte røres ved.

Det problem har Olav Hansen heldigvis ikke.

Han har én ejendom, der ligger et rigtig godt sted, og han synes, at det er vigtigt, at der sker en udvikling til gavn for byen. Derfor vil han rigtig gerne have en café ind på det sted.

- Kommunen er egentligt positive, oplever han.

Men så længe, der ikke er givet grønt lys fra kommunen, vil han hellere være forsigtig med at udtale sig.

- Jeg regner med, at vi har en afklaring om en måneds tid,  siger han.

Så indtil videre kan han ikke fortælle mere om, hvem der skal drive caféen eller, hvad den skal hedde. Det vil interessenten selv gøre, når det bliver aktuelt.

Bispebroen 2 F

"Skønt beliggende erhvervslejemål ved Haderslev Dam."
Således indledes beskrivelsen af lejemålet Bispebroen 2 F på Nordicals hjemmeside.

Erhvervsmægler René Damkjær skriver blandt andet, at lejemålet vil kunne omdannes til  eksempel café/restaurant i to plan, og udlejer er med på, at medvirke til renovering/indretning af lokalerne.
"Lejemålets placering vil med sikkerhed kunne danne de perfekte rammer om en cafe/restaurant, som foruden servering af gæster i huset, vil kunne servicere de mange gående, som dagligt går en tur rundt om inderdam, for eksempel med en kop frisklavet kaffe, en lækker isvaffel, en smothie eller anden form for take-away."
Udlejer er lydhør for lejers ideer og ønsker til en ændret indretning/anvendelse, lejer kan selv indrette lokalerne eller udlejer kan bidrage hertil.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce