Annonce
Ugeavisen Haderslev

Ung bankmand får  ansvaret for tre Nordea-filialer

Jonas Nørgaard Marcussen foran Nordea Haderslevs nye lokaler på Jomfrustien. Per 1. februar blev han også filialdirektør for Nordeas-afdelinger i Aabenraa og Sønderborg. Arkivfoto: Stine Hygum
Efter knap et halvt år på posten som filialdirektør i Nordea Haderslev, er Jonas Nørgaard Marcussen nu også blevet leder af bankens filialer i Aabenraa og Sønderborg.
Annonce

Haderslev: I oktober 2020 kom der en ny mand på posten som filialdirektør i Nordea på Jomfrustien.

Den 32-årige sønderjyde, Jonas Nørgaard Marcussen, som i dag er bosiddende i Haderslev, er nu klar til endnu flere udfordringer.

Nordea har nemlig besluttet at slå ledelsen for afdelingerne i Haderslev, Aabenraa og Sønderborg sammen.

Pilen pegede på Jonas Nørgaard Marcussen, som per 1. februar blev udnævnt som filialdirektør for alle tre afdelinger.

Med udnævnelsen følger ansvaret for 23-24 medarbejdere - 18 bankrådgivere og fire elever.
I forbindelse med udnævnelse skal der også ansættes en vice-filialdirektør, fortæller Jonas Nørgaard Marcussen. '

Han har allerede gjort sig bemærket som en synlig leder, der ikke sidder på sit kontor men er ude blandt gulvet blandt ansatte og kunder.

Fremover vil han pendle mellem de tre afdelinger og glæder sig til at lære de ansatte og kunder at kende.

Den unge bankmand er født og opvokset i Gram, og havde egentlig planer om, at hans fremtid skulle være som politibetjent, men han endte med at læse til finansøkonom i København, og var elev hos Nordea  på Frederiksberg.

Herefter arbejdede han i nogle år som bankrådgiver på Nørrebro, inden han i maj 2017 blev filialdirektør i Ringe. Efter et halvt år i jobbet fik han også afdelingen i Faaborg under sine vinger.

I 2019 blev han vicefilialdirektør i Kolding, Vejen, Rødding-afdelingen. Et job der betød et farvel til Fyn og et goddag til Sønderjylland, hvor han sammen med kæresten har købt hus i Haderslev.

Jonas Nørgaard Marcussen blev filialdirektør i Haderslev den 1. oktober i forbindelse med Nordeas flytning fra Nørregade til nye lokaler i den nye SuperBrugsen på Jomfrustien.

I filialen er der ti ansatte - otte rådgivere og to elever.

Jonas Nørgaard Marcussen brænder for ledelse og bruger størstedelen af sin tid på det.

Han har slået sig ned i Haderslev med sin kæreste og deres schæferhund, og fritiden bruges også på at spille badminton i Starup og løbe nogle lange ture.

Han har allerede et stort netværk i byen og glæder sig til igen at kunne byde kunderne indenfor i Nordeas filialer, når coronaen er overstået.

Jonas Nørgaard Marcussen er klar til flere udfordringer. Foto: Stine Hygum
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce