Annonce
Ugeavisen Haderslev

Vedsted Søfestival bliver med både mad og musik

Formand René Holm er sammen med resten af holdet bag Vedsted Kultur & Event trukket i arbejdstøjet. Foto: Mette Henriksen
En spritny forening, Vedsted Kultur & Event, vil fremover stå bag Vedsted Søfestival. Bestyrelsen er trukket i arbejdstøjet.
Annonce

Vedsted: Når Vedsted Søfestival rammer landsbyen den 19. og 20. juni, så bliver der mindre musik for pengene. Til gengæld kan festivalgæsterne glæde sig til en lækker to retters menu i telt fra Slukefter Kro, i stedet for at nøjes med madpakker ved søbredden fredag aften.

Dette er bare et af flere tiltag for Vedsted Søfestival, efter at den nye forening, Vedsted Kultur & Event, i starten af året overtog efter Landsbyforeningen for Vedsted og Omegn (LVO, red.), som trak sig i slutningen af 2019.

- Vi havde brug for fornyelse. Blandt andet syntes vi, at der skulle mere hygge og komfort til på pladsen i form af et stort telt. Her serveres mad fredag aften, og så bliver der kaffe og kage om lørdagen. Billetprisen røres der ikke ved, så derfor sparer vi lidt på musikken og nøjes fremover med to scener, fortæller formanden for Vedsted Kultur & Event, René Holm. Han bor ikke selv i Vedsted, men har haft tilknytning til landsbyen i nogle år i forbindelse med sin passion for at fotografere.

- Fotoklubben har lokaler her i byen, så man kan sige, at jeg på den måde har set byen indefra. Jeg føler mig på en måde hjemme her, selvom jeg bor i Vojens, siger René Holm, som blev PR-mand for Vedsted Søfestival og sidenhen formand ved et tilfælde.

- Her i Vedsted siger man, at Lars (Boisen, red.) er god til at få folk med i det frivillige arbejde. Man når næsten ikke at tænke sig om, og så har man allerede sagt ja, og det kan jeg da kun nikke genkendende til, siger René Holm med et stort grin og tilføjer:

- Vedsted er jo en virkelig god by med en masse ildsjæle, og det er en fornøjelse at være del af.

Mens René Holm de seneste år stort set kun har oplevet Vedsted Søfestival gennem linsen, bliver 2020-udgaven en helt anden og ny oplevelse for ham.

- Jeg kommer til at snakke en del med både gæster og musikere for at se, hvad der er godt, og hvor der er plads til forbedringer. Det er noget af det vi glæder os til i foreningen, at udvikle og forny, siger han og uddyber:

- Hovedformålet er at arrangere Vedsted Søfestival, men vi vil også gerne arrangere og tiltrække andre former for events inden for kultur og musik, slutter han.

Holdet bag Vedsted Kultur & Event

Formand: René Holm
Næstformand: Lars Boisen
Kasserer: Kurt Busch
Sekretær: Tora Djernæs
Medlem: Mikkel Mortensen
Suppleant: Ketty Hansen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Haderslev

Lille Bent blev reddet mange gange - selv havde han kun ét ønske: - Bare, jeg dog snart må dø, så jeg kan være sammen med min mor!

Ugeavisen Haderslev

Venstre-politiker på gåtur med erhvervsmægler i Nørregade:  - Vi vil jo det samme. Det er måske mere tempoet, vi er uenige om

Annonce