Annonce
Ugeavisen Haderslev

Velbesøgt højskolerække rundede af med koncert

Christian Vuust på saxofon og klarinet og Hans Esbjerg på flygel gav højskolegæsterne en musikalsk oplevelse ud over det sædvanlige. PR-foto
Annonce

Haderslev: Torsdag formiddag var Gl. Haderslev kirke fyldt med forventningsfulde højskoledeltagere, som var inviteret til koncert med Den danske Salmeduo. Christian Vuust på saxofon og klarinet og Hans Esbjerg på flygel gav højskolegæsterne en musikalsk oplevelse ud over det sædvanlige. De traditionelle salmer og fædrelandssange var pakket godt og grundigt ind i musikernes egne jazzkompositioner. Et par gange i løbet af koncerten var numrene krydret med fællessang. Anden halvleg foregik i Sognehuset, hvor der var både kaffe og fællessang. Som traditionen byder, er der lagkage, når Gl. Haderslev kirke afslutter sæsonens højskoleformiddage – og denne gang ingen udtagelse. Efter kaffen bød Christian Vuust og Hans Esbjerg op til fællessang, og det var de sønderjyske sange fra højskolesangbogen, der fyldte mest i ønskekoncerten. Det blev en rigtig god afslutning på efterårets række, som hed "Det handler om musik".

Allerede mandag 6. januar åbnes for tilmelding på forårets højskolerække med titlen "Genforeningsjubilæum" på hjemmesiden www.glha.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce