Annonce
Ugeavisen Haderslev

Velkommen tilbage! Er vi ude på den anden side nu?

Nanna Lei Kongsted-Blomgreen er indehaver af Frisør Lei på Stormklokken i Haderslev. Foto: Stine Hygum
Annonce

Personligt glæder jeg mig over, at hjulene er i gang igen, og det begynder at lugte lidt mere af ”normale tilstande” rundt omkring.

Jeg håber dog, at denne Covid19 krise har lært os noget, som vi tager med videre. For som de ældre siger (og nogen af os andre) så er der ikke noget der er så skidt, at det ikke er godt for noget. F.eks. alt det med håndsprit og god hygiejne, det håber jeg er kommet for at blive. Det er heller ingen skade til at holde lidt afstand. Og selvom jeg rigtig gerne vil modtage knus fra familie, venner og andre søde mennesker, som betyder noget for mig, så vil jeg være så ærlig at sige, at jeg faktisk indimellem godt kan føle, at det har taget lidt overhånd med de knus. Det kan virke helt befriende at blive fri. Nogle gange passer det ligesom ikke ind.


Jeg håber det bedste for vores land. Det bliver hårdt fremover og det bliver dyrt! Men jeg håber alle vil byde ind. Støt lokalt, brug Danmark og husk at gemme til dårlige tider!

Nanna Lei Kongsted-Blomgreen


Hvem har ikke prøvet at stå et sted blandt halvfremmede mennesker med sin gode opdragelse i bagagen. Frem med lappen og pænt goddag, for i næste øjeblik at blive trukket lige fluks ind i favnen på en fremmed, med en sådan fart, at ens hoved banker ind i brystkassen på vedkommende, så ens briller sidder skævt, kinden ryger helt op i øjet, og fordi man er så uforberedt, lykkedes det også lige at få sin læbestift tværet godt ind i den fremmedes skjorte! I sådanne situationer håber jeg, at Coronakrisen har lært os noget.

Når det er sagt, så synes jeg, det er fedt at komme ud blandt mennesker igen, og jeg har lært at sætte ENDNU mere pris på det. Generelt har jeg lært at værdsætte en masse ting. Blandt det sikkerhedsnet som blev spændt ud under os, og selvom jeg kunne skrive en masse om fejl og mangler, så vælger jeg at stoppe mig selv. Jeg har nemlig også lært mere om taknemlighed.

Jeg håber det bedste for vores land. Det bliver hårdt fremover og det bliver dyrt! Men jeg håber alle vil byde ind. Støt lokalt, brug Danmark og husk at gemme til dårlige tider!

Man ved ALDRIG hvad verden bringer, og det er en ting jeg med SIKKERHED har lært af denne urimelige omgang.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce