Annonce
Ugeavisen Haderslev

Venstre inviterer til debat om regionen og sundhedsreformen

Regionsrådsformand Stephanie Lose taler ved møde i Vojens om sundhedsreform. PR foto

Det er meget vigtigt, at der er det folkelige element, som er det øverste styrende led i en kommende sundhedsreform. Jeg mener ikke, at der skal ske centralisering af ledelsesformen, siger formanden for Venstre i Vojens.

Annonce

Vojens: Venstre i Vojens holder torsdag 21. februar kl. 19.30 et offentligt møde på Hotel Vojens om regionernes fremtid og en sundhedsreform. Der er adgang for alle borgere i Haderslev Kommune.

Regionsrådsformand Stephanie Lose (V) og regionsrådsmedlem Mads Skau (V) er foredragsholdere.

- Det er jo vigtigt at få diskuteret, hvorledes den nye sundhedsreform skal være. Det er meget vigtigt, at der er det folkelige element, som er det øverste styrende led i en kommende reform. Jeg mener ikke, at der skal ske centralisering af ledelsesformen. Det er vigtigt, at der er lokale politikere, som er ansvarlige for vores sundhedsreform, såfremt regionerne skal nedlægges. Centralisering fører som regel ikke noget godt med sig. Det er SKAT et klart eksempel på, udtaler Anne-Marie Hundebøl i en pressemeddelelse.

Hun er formand for Venstre i Vojens.

Annonce

Alle er velkomne

Det er meget vigtigt for hende at pointere, at mødet ikke er politisk. Det er udelukkende Venstre i Vojens, som har taget initiativ til afholdelse af foredraget. Alle er meget velkomne.

Anne-Marie Hundebøl vil gerne have tilmeldingerne på tlf. 5162 4019 eller mail mie-hundeboel@webspeed.dk. Det er udelukkende af hensyn til pladsreservationen og til bestilling af kaffe og kage, som er for egen regning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Haderslev

Lille Bent blev reddet mange gange - selv havde han kun ét ønske: - Bare, jeg dog snart må dø, så jeg kan være sammen med min mor!

Ugeavisen Haderslev

Venstre-politiker på gåtur med erhvervsmægler i Nørregade:  - Vi vil jo det samme. Det er måske mere tempoet, vi er uenige om

Annonce