Annonce
Ugeavisen Haderslev

- Vi vil ikke sælge varm luft

Kira Christensen, Line Haase Jürgensen og Mai Halberg er selvstændige med hver deres enmandsvirksomhed samtidig med, at de også arbejder sammen, så de kan tilbyed deres kunder den samme service, som de kan få hos et reklamebureau. Det giver dem mulighed for at byde ind på nogle af de større opgaver. De holder til på Naffet, hvor de her er fotograferet. Pressefoto: Ballistic

Line Haase Jürgensen, Mai Halberg og Kira Christensen er selvstændige med hver deres virksomhed. Men de arbejder også sammen - og deler kontor.

Annonce

HADERSLEV: Det første der fanger øjet, når man åbner døren ind til kontoret er et skilt, hvor der står "Lady Boss".

Og den er god nok. For på Naffet 2 er ikke bare et kontorfællesskab, men også et arbejdsfællesskab for tre selvstændige kvinder.

Her finder man Line Haase Jürgensen, Kira Christensen og Mai Halberg. De har hver deres virksomhed, men arbejder også sammen, så deres kunder kan få løst de samme opgaver som hos andre reklamebureauer. Line Haase Jürgensen er er grafisk designer og indehaver af Noor Design & Kommunikation. Mai Halberg er grafisk designer og indehaver af Tegnerum. Kira Christensen arbejder med markedsføring og projektledelse og indehaver af Eklatant.

Selvom det i denne omgang er nyt, at de tre arbejder sammen, så er det langt far første gang, at de har deres arbejdsliv i samme lokaler.

- Vi har alle tre været samme sted, så det er helt naturligt for os, at vi skal sidde her sammen, siger Kira Christensen og fortsætter:

- Vi har samme værdisæt.

De tre selvstændige kvinder ser sig selv som et fullservice-reklamebureau:

- Vi har den fordel, at vi gør det på en anden måde end andre. Fordi vi er tre selvstændige, så kan vi gøre det til en anden pris. Vi har ikke en masse tunge omkostninger, siger Kira Christensen.

Læs mere og mød dem

Man kan møde indehaverne af Eklatant, Tegnerum samt Noor Design & Kommunikation, når de holder reception i deres lokaler fredag den 14. september mellem klokken 13 og 16. Derudover er der mulighed for at læse mere om deres virksomheder her.

www.eklatant.dk

www.tegnerum.dk

www.noordesign.dk

Kira Christensen er 38 år, gift og mor til to drenge på fire et halvt år og seks år. Hun har i de seneste 12-13 år arbejdet i reklamebranchen som projektleder.Hun er indehaver af Eklatant og siger selv, at det længe har været en drøm for hende at starte som selvstændig. Hun arbejder både med projektledelse og markedsføring. Pressefoto: Ballistic
Annonce

De gode relationer

På kontoret er det ikke bare de gode relationer de tre kvinder imellem, der er i fokus. Det er også de gode personlige relationer med kunderne.

- De tre første kunder, som jeg havde - dem har jeg stadig, siger Line Haase Jürgensen, der har været selvstændig siden 2011.

- Hos os skal de ikke bare være en i mængden, siger Mai Halberg.

Selvom de er selvstændige, så markedsfører de tre kvinder sig under navnet Eklatant.

- Det gør vi for ikke at forvirre kunderne, siger Kira Christensen.

De tre ser meget positivt på deres samarbejde:

- Det er en fordel for os, at vi ved at være sammen kan byde ind på de samme opgaver som de store reklamebureauer. Når man er selv, så kan man passe sine egne kunder og det er mere afgrænset. Nu har vi muligheden for at lave de store ting, siger Line Haase Jürgensen.

- Og hvis vi har brug for noget ekstra, så har vi en lang række samarbejdspartnere, som vi kan hive ind, hvis vi får brug for at lave videoer, hjemmesider eller ligende, supplerer Kira Christensen.

Mai Halberg er 37 år og bor sammen med sin kæreste og deres fire sammenbragte børn.Mai Helberg er grafisk designer og har været selvstændig med Tegnerum siden 1. marts. Hun har 16 års erfaring i branchen. Pressefoto: Ballistic
Annonce

Et godt samarbejde

- Vi kender hinanden ret godt og det er vigtigt. Vi lytter til det kunderne siger, til deres behov, siger Mai Halberg, der sammen med de to andre kvinder er enige om, at deres kunder ikke skal have trukket store løsninger ned over hovedet, hvis de bare har spurgt efter et visitkort.

- Vi vil gerne være vores kunder sparringspartnere og byde ind med noget, men vi vil ikke skabe et behov, der ikke er der, siger Line Haase Jürgensen.

- Vi sælger ikke varm luft, konstaterer Kira Christensen.

De tre rykkede ind på kontoret på Naffet den 1. august og de har haft en travl opstart.

- Jeg er helt taknemmelig over, at jeg kan gå glad ind ad døren om morgenen, siger Line Haase Jürgensen og afslører, at der er masser af arbejdsglæde og mange opgaver på kontoret.

De har alle flere år på bagen i deres branche. Det ser de som en fordel nu, hvor de er selvstændige.

- Vi har baglandet og erfaringen på plads. Det er godt at have lidt i bagagen, inden man kaster sig ud i sådan noget her, siger Kira Christensen, der glæder sig over, at hendes ældste søn allerede to gange har bemærket, at mor er ret glad for tiden.

- Jeg kunne mærke, at der skulle ske noget nyt - efter at jeg havde været fem år det samme sted, siger Mai Halberg.

- Når man bor i Syddanmark, så er der ikke så mange jobmuligheder. Man er nødt til at gøre op med sig selv, hvad man vil - og så skabe sine egne muligheder, siger Line Haase Jürgensen.

Line Haase Jürgensen er 35 år, gift og mor til tre børn. Hun er indehaver af Noor Design & Kommunikation og uddannet grafisk designer. Hun har været selvstændig i syv-otte år og har også arbejdet som freelancer for bureauer. Pressefoto; Ballistic
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce