Annonce
Ugeavisen Haderslev

Vinterfest aflyst: Bliver til Forårsfest eller Sommerfest

Formand for Vennekredsen i Vojens, Jens Peter Rasmussen, fortæller, at den traditionelle Vinterfest, der skulle have fundet sted den 30. januar, er aflyst.Arkivfoto: Stine Hygum
Vennekredsen har aflyst Vinterfesten den 30. januar. Håbet er, at det bliver muligt at lave en forårs- eller sommerfest i stedet. Billetter bliver refunderet.
Annonce

Vojens: Der bliver ingen sang eller musik til den årlige Vinterfest, som Vennekredsen i en årrække har arrangeret og som skulle have fundet sted den 30. januar.

- Vi har besluttet, at vi aflyser - og så holder vi i stedet en Forårsfest den 27. marts, siger Jens Peter Rasmussen, der er formand for Vennekredsen.

Hvis situationen til foråret fortsat er sådan, at det ikke bliver muligt at holde festen der, så er Vennekredsen klar til at flytte arrangementet til sommeren. Det er allerede besluttet, at det bliver den 26. juni, hvis det ikke lykkes at afholde Forårsfesten den 10. april.

- Vi vil ikke holde noget, når vi ikke kan få beboerne med. Det er jo for dem, vi laver festen, siger Jens Peter Rasmussen med henvisning til beboerne på Bregnbjerglunden.

Der er dog allerede solgt billetter til Vinterfesten, men det er muligt at få refunderet pengene for billetterne ved henvendelse til Vennekredsen.

- Vi har også stadig penge liggende til dem, der havde købt billetter til vores gule ærter-arrangement den 14. marts 2020, som vi også måtte aflyse, siger Jens Peter Rasmussen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce