Annonce
Ugeavisen Haderslev

Vojens-borgere på banen: Hvilke events skal vi have til byen?

Vojens har gennem årene haft tradition for hyggelige arrangementer i byen. Men skal de være endnu sjovere, vildere, lærerige eller bare hyggelige? HER savner svar. Arkivfoto: Mette Henriksen
Haderslev Erhvervsråd har igangsat en spørgeskema-undersøgelse hos borgerne i Vojens i forhold til hvilke events de ønsker i byen. Kun meget få har, indtil videre, meldt tilbage.

VOJENS: Hvilke events kunne væres sjove at få til Vojens?

Ved årsskiftet blev Vojens Handels- og erhvervsklub lagt ind under Haderslev Erhvervsråd (HER, red.) og døbt Vojens Handel. Da HER nu tager sig af det administrative arbejde, er vejen banet for, at det nyoprettede aktivitetsudvalg i Vojens kan koncentrere sig om ”alt det sjove” - nemlig at få liv og aktivitet til byen i forbindelse med højtider, festdage eller udsalg i byen - blandt andet.

Borgerundersøgelse

Hvad det ”sjove” skal indeholde, er noget, som HER arbejder med for tiden i forbindelse med en borgerundersøgelse.

- Vi har igangsat en spørgeskema-undersøgelse hos borgerne i Vojens i forhold til hvilke events de ønsker i byen, så aktivitetsudvalget kan bruge den viden i deres videre arbejde med at planlægge hvilke aktiviteter der skal være i Vojens, fortæller Katrine Højgaard fra HER.

- Her er en god mulighed for borgerne for at få italesat og gjort opmærksom på deres ønsker for aktiviteter i Vojens by i fremtiden. Vi har fået besvarelser ind, men kunne rigtig godt tænke os nogle flere, tilføjer hun.


Her er en god mulighed for borgerne for at få italesat og gjort opmærksom på deres ønsker for aktiviteter i Vojens by i fremtiden. Vi har fået besvarelser ind, men kunne rigtig godt tænke os nogle flere.


Du kan se læse mere på Vojens Handels Facebook-side, hvor du også finder linket til undersøgelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce