Annonce
Ugeavisen Haderslev

Vojens: Genåbningsdag stod på julegavebyt og nye printerpatroner

Pia Skovgaard Frank var taget et smut i Rådhuscentret for at bytte nogle julegaver i Imerco. Foto: Stine Hygum
For første gang i mere end to måneder kunne man mandag igen komme indenfor i en lang række detailbutikker. Avisen tog til Vojens for at være en del af genåbningen.

VOJENS: Klokken er ikke mere end lige slået ti mandag formiddag, da Pia Skovvgaard Frank er på vej ind i Imerco i Rådhuscentret i Vojens.

- Jeg skal ind og bytte lidt julegaver, siger hun og kigger sig omkring for at se, hvor mange, der har fået den samme idé.
For inden hun er taget hjemmefra for at bytte de sidste julegaver, har hun lavet en aftale med sig selv om, at hvis der er flere mennesker, end hun synes er forsvarligt, så må gaverne vente lidt længere med at komme retur til Imerco.

- Så vigtigt er det heller ikke, at det lige bliver i dag, siger Pia Skovgaard Frank, inden hun går ind i Imerco, hvor der er kunder, men ikke flere end at der er plads til én til.

Inde i Imerco forventer butikschef Trine Vestergaard, at dagen skal bruges på at bytte julegaver - og måske også håndtere et par reklamationer.

- Nu har vi jo haft lukket længe, så det kan godt være, at der er noget af det også, siger hun.

Butikschhef i Imerco i Vojens, Trine Vestergaard, var glad for at være tilbage i butikken sammen med sit personale. Foto: Stine Hygum

Butikschefen lægger ikke skjul på, at det er dejligt at være tilbage i butikken. Et kig på parkeringspladsen afslører, at Trine Vestergaard ikke er alene om at være glad for, at detailhandlen igen kan byde kunderne indenfor.

- Der er flere biler end der plejer at være på en mandag, siger hun og smiler, inden hun går i gang med at hjælpe endnu en kunde.

Annonce

Endelig kunder i butikken

Under nedlukningen har det været muligt at bestille varer og betale med mobilepay hos Vojens Boghandel - og hente og aflevere pakker - i en del af nedlukningen.

Hos Vojens Boghandel var det ikke kun indehaver Tina Kærgaard-Pedersen, der var klar med de store smil mandag. Det samme var kunderne. Foto: Stine Hygum

Mandag formiddag er det godt, at det er en stor butik. For der er mange kunder, som har besluttet at starte ugen med en tur hen til boghandleren, som er meget mere end bøger.

En kunde skal have taget et pasbillede, et par andre skal hente pakker, et par juleduge bliver afleveret til rens  - for ikke at glemme, at der også bliver bestilt bøger, købt fødselsdagskort og købt en kalender, så der endelig kan komme styr på dagene.

- Det er så dejligt, at jeg igen kan have kunderne inde i butikken, hvor de kan kigge på varerne - og det er også dejligt, at jeg ikke er nødt til at afvise de ældre kunder, som ikke har mobilepay, siger indehaver af Vojens Boghandel, Tina Kærgaard-Petersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce