Annonce
Ugeavisen Haderslev

Vojens Skøjteklub: Skulderklap efter år med aflysninger

Den 12-årige skøjteløber Camilla Kjer har samlet ind til Vojens Skøjteklubs bestyrelse, der har brugt mange timer på planlægning af events, der er blevet aflyst i sidste øjeblik. Privatfoto
Den 12-årige skøjteløber Camilla Kjer har samlet ind til Vojens Skøjteklubs bestyrelse, der har brugt mange timer på planlægning af events, der er blevet aflyst i sidste øjeblik.
Annonce

Vojens: 2020 blev et anderledes år - også i Vojens Skøjteklub, hvor de måtte vinke farvel til flere store arrangementer. Blandt andet skulle der have været skøjtecamp i påsken og i november skulle Frøs Arena have dannet rammerne for JFM/JFC i kunstskøjteløb.

Begge arrangementer blev aflyst med kort varsel - altså efter at bestyrelsen i skøjteklubben havde brugt timevis på planlægning.

Det inspirerede 12-årige Camilla Kjer til at sørge for et skulderklap i form af en kurv med lækkerier til bestyrelsen, som de modtog før jul, skriver klubben i en pressemeddelelse.

Camilla Kjer startede en indsamling blandt klubbens medlemmer. Hun fik butikker i både Vojens og Haderslev med på ideen .

Meldingen lyder, at modtagerne blev rørte over at modtage en kurv, som en af klubbens unge skøjteløbere selv havde taget initiativ til at samle ind til.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce