Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Årets jackpot i Hedensted: 13 fik del i 50.000 kroner

Michael Sindberg og Annemette Aagard Jensen fra Hedensted Handelsforening var forbi Hedensted Avis på årets næstsidste dag for at trække årets jackpot-vindere. Foto: Henrik Dolmer
Butikkernes årlige julekonkurrence Jackpot blev endnu engang et tilløbsstykke med hele 769 afleverede kuverter. Topscoreren har vundet gavekort til en værdi af 11.000 kroner.
Annonce

Hedensted: Hedensted Avis og Hedensted Handelsforenings samarbejde omkring julekonkurrencen Jackpot blev endnu engang en stor succes. Hele 769 kuverter med bonner landede hen over julen hos Hedensted Avis, inden fristen udløb 30. december kl. 9.

Der er tale om en lille fremgang på 15 kuverter i forhold til 2019, hvor 754 kuverter landede i avisens Jackpot-kasse. Kun bonner fra butikker, der er medlem af Hedensted Handelsforening, er gyldige og har kunnet deltage i konkurrencen.

Annonce

Fantastisk opbakning

- Der er tale om en fantastisk opbakning fra kundernes side. Dejligt at så mange vælger at handle lokalt. Jeg tror, der var bonner fra alle vores medlemsbutikker blandt de udtrukne vinder-kuverter, siger formanden for foreningen, Annemette Aagard Jensen fra Byens Smørrebrød & Sandwich.


Der er tale om en fantastisk opbakning fra kundernes side. Dejligt at så mange vælger at handle lokalt.

Annemette Aagaard Jensen, formand for Hedensted Handelsforening


Hun trak årets vinderkuverter sammen med et andet bestyrelsesmedlem, Michael Sindberg fra Café Cozy. Der blev udtrukket 13 vindere i alt, der nu får gavekort til byens butikker på det beløb, der var bonner på i kuverterne. Udtrækningen af vindere stoppede, i det øjeblik man rundede beløbet 50.000 kroner.

Kønsfordelingen blandt vinderne er på 80-20 i kvindernes favør og er fordelt på adresser i både Hedensted og Løsning. Topscoreren har vundet gavekort til en værdi af hele 11.000 kroner. Godt hjulpet på vej af købet af en vaskemaskine hos HBK Hvidevarer. Et køb af en markise hos Minet Farve & Gulvcenter udløste gavekort for 4500 kroner til en anden af vinderne. Bonner fra SuperBrugsen i Hedensted var der også rigtig mange af blandt vinderne. Vinderen med det laveste beløb har vundet gavekort til en værdi af 1500 kroner.

Alle 13 vindere bliver offentliggjort i en annonce andetsteds i avisen. Herunder hvordan man kan indkassere sin gevinst.

Annonce

Corona-ramt aflevering

Dette års aflevering af kuverter var lettere udfordret, eftersom avisens kontor på Haralds Plads 10B, hvor man tidligere har kunnet aflevere sine kuverter personligt, har været corona-nedlukket ligesom så meget andet. I stedet henviste en seddel på døren til avisens postkasse i gården til Haralds Plads-komplekset som afleveringssted. På trods af dette lille benspænd blev der ikke desto mindre afleveret rekordmange kuverter.

Jackpot-konkurrencen har i øvrigt eksisteret i over 20 år, og der er altså ikke noget, der tyder på, at dens popularitet er svundet ind.

Hele 769 jackpot-kuverter landede hos Hedensted Avis i forbindelse med den seneste udgave af den populære julekonkurrence, hvor man kan vinde gavekort til butikker, der er medlem af Hedensted Handelsforening. Foto: Henrik Dolmer
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted/Juelsminde Avis

Butikker takler nedlukning vidt forskelligt: Nogle lukker helt andre har fuld gang i webshoppen

Annonce