Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Ægtepar flyttede i lejebolig: Det er rart, vi ikke selv skal stå for noget

Inger og Hans Holst Sørensen befinder sig godt på mindre plads i rækkehuset på Mårvej. Foto: Elisabet D. Hyttel
Inger og Hans Holst Sørensen har efter 40 år i eget hus fået et nyt hjem i et rækkehus på Mårvej.
Annonce

Hedensted: At gå fra at bo i eget hus med stor have til at flytte ind i et 83 kvm stort rækkehus med en terrasse og en lille stump græs, er noget af en omvæltning.

Men det er en god omvæltning, mener Inger og Hans Holst Sørensen, der for få måneder siden rykkede fra Ringvænget til Mårvej i Hedensted.

- Det er dejligt ikke at skulle stå for noget mere selv, og huset er rigtig godt indrettet, så vi har det, vi har brug for. Vi var faktisk overraskede over, så meget, der kan være her, forklarer Inger Holst Sørensen, mens hun viser rundt i rækkehuset, hvor der er gjort plads til mange af parrets møbler fra det gamle hus.

Parret boede i 47 år i et hus, som Hans selv havde bygget, så omvæltningen er stor, men de 83 kvm bekommer parret vel.

- Vi har en entré, et lille gæsteværelse, badeværelse, soveværelse og så et dejligt køkken og stue i et, fortæller Inger Holst Sørensen.

- Ja, der er så meget skabsplads i køkkenet, at vi ikke har fyldt det op endnu, konstaterer Hans Holst Sørensen med et smil.

Udenfor stuen nyder parret den lille terrasse, hvor det eneste havearbejde er nogle krukker og en lav bøgehæk. Resten af græsplænen rundt om boligerne bliver vedligeholdt af udlejeren.

Parret havde en stor have før, nu er det kun krukkerne på terrassen, der skal passes. Foto: Elisabet D. Hyttel
Annonce

Det hele er lejet ud

Det er virksomheden IC Ejendomsinvest, der har stået for at bygge og udleje de 23 rækkehuse. 15. august står alle huse færdige, og det hele lejet ud, fortæller Carsten Due fra IC Ejendomsinvest.

- Det er første gang, vi prøver at bygge sådan noget, men det er gået fint både selve byggeriet og efterspørgslen på boligerne, siger Carsten Due.

De nye beboere er både unge og ældre, folk med børn og midaldrende.

- Lige nu har vi ikke nye planer, men det er ikke utænkeligt, at vi går i gang med et nyt projekt, siger Carsten Due.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce