Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

101-årig fejret på Øster Snede Plejecenter

Margrethe Hedegaard (t.v.), Christian Christophersen og Gerda Nielsen, der alle er midt i 70’erne, kunne fejre deres mor Sigrid Christophersens 101 års fødselsdag 2. påskedag på Øster Snede Plejecenter. Foto: Privatfoto

Øster Snede: Sigrid Christophersen, tidligere Bjerre/Hornsyld, nu Øster Snede Plejecenter, fyldte 101 år 2. påskedag. Her blev hun behørigt fejret af sine tre børn, Margrethe, Christian og Gerda - der alle tre er midt i 70’erne - og plejepersonalet på plejecentret i Øster Snede. Det må siges at være en sjældenhed, at ”børn” i den alder stadig har deres mor – og at hele børneflokken stadig lever for den sags skyld.

Sigrid er født i Hornum som den sidste af en søskendeflok på ni. Hun blev i 1943 gift med Christopher Christophersen, Bjerre, og fødte i 1945 Margrethe, i dag bosiddende i Nebel, i 1946 Christian, i dag bosiddende i Hedensted, og i 1947 Gerda, i dag bosiddende i Torsted.

Både Sigrid og hendes mand arbejdede hjemme på gården på hjørnet af Stenderupvej og Bjerre Landevej. De solgte gården i 1964 og byggede nyt hus på Stenderupvej 27 og havde her ca. seks gode år. Sigrid mistede sin mand i 1971.

I 1997 blev huset og haven for stor, og hun købte derfor et lille hus på Egevej i Hornsyld. Her trivedes hun godt og boede til år 2010, men måtte efter sygdom flytte til Øster Snede Plejecenter. Familien består af tre børn, to svigerbørn, fem børnebørn og ni oldebørn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted/Juelsminde Avis

Replik efter anklager om manglende visioner: Det giver mig anledning til at fortælle, hvad der egentlig står i budget 2021

Annonce