Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

11 grunde solgt efter ombud på ny udstykning

Tredje etape af Lille Dalby Bakker huser en byggeudstilling med otte byggefirmaer. Foto: Ludvig Dittmann
Fortrinsvis lokale familier bød torsdag om kap for at få drømmegrunden på den nye kommunale udstykning Lille Dalby Højen i Hedensted.

Hedensted: 11 familier kan nu kalde sig grundejere på Lille Dalby Højen i Hedensted, efter Hedensted Kommune torsdag lukkede for budrunden af den nye udstykning.

Fire af grundene blev solgt til en fastsat minimumspris, mens der var flere interesserede til de øvrige grunde.

Efter en ny budrunde resulterede det i overbud på samlet set 152.000 kr., hvorfor indtjeningen løb op i knap 9.347.000 kr.

Annonce

- Vi havde forventet, at der blev solgt en del, og med 11 salg ligger det inden for skiven. Der er kun 39 grunde på udstykningen, så skal vi hele tiden have nye grunde på beddingen, er det fint, at vi ikke får solgt det hele på én gang, siger Jonna Møller, der er ansvarlig for grundsalget i Hedensted Kommune.

Primært lokale

Udstykningen er fjerde etape af området Lille Dalby Bakker, hvor der på blot to og et halvt år er solgt næsten 150 private og kommunale grunde.

Jonna Møller begrunder ganske enkelt interessen med, at køberne har forklaret, det er et dejligt område.

- Typisk er køberne i forvejen fra byen eller kommunen. Denne gang har der dog også været en familie fra Vejle og Aarhus, og de er altid dejlige at kunne tiltrække, siger hun.

For de, der fortsat er interesserede i en grund på Lille Dalby Højen, er kommunen hver søndag eftermiddag vært ved en "åben campingvogn". Det foregår på den anden side af vejen ved byggeudstillingen Hedensted Bygger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted/Juelsminde Avis

70-årige Inger har klædt de kendte og rige på i flere årtier: Folk kører gerne langt for designerens råd

Annonce