Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

25 km på de tohjulede krydret med ølsmagning, gårdbutikker og smuk natur

I Hedensted Kommune kan man vælge mellem to Kulturringruter, der begge løber mellem Rosenvold og Hjarnø. Den ene består af 31 kilometer langs kysten, hvor man kommer gennem Juelsminde, og den anden knap 46 kilometer på tværs af kommunen gennem blandt andet Glud. PR-foto
Annonce

Snaptun/Hou: Hedensted Kommune markerer lørdag 1. juni med cykeltur fra Snaptun til Hou, at man nu er blevet en del af Kulturringsamarbejdet, som blev skabt i forbindelse med Kulturhovedstad Aarhus 2017.

Kulturringen er cyklisternes svar på bilisternes Margueriteruten og strækker sig 540 kilometer gennem otte østjyske kommuner.

Cykelturen, hvor der er plads til 24 lokale deltagere, starter fra havnen i Snaptun. Her kan deltagerne vælge at tage enten bus eller via Hjarnø cykelfærgen til Alrø, hvorfra turen går over Gylling mod målet i Hou. Undervejs på den 25 kilometer lange tur bliver der tid til ølsmagning, besøg i gårdbutikker, kaffe og kage og masser af natur.

Deltagerne kan give benene et hvil på hjemturen, der foregår med bus. Man kan efter først-til-mølle-princippet tilmelde sig cykelturen på Kulturringens hjemmeside. Det er gratis at deltage.

Kulturringen er i en ny og opdateret guidebog, som viser vej til de mange oplevelser på ruten, beskrevet i 22 deletaper. Guidebogen kan hentes på kommunens biblioteker, i turistinformationen i Juelsminde og på rådhusene.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce