Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

3.g'er vinder plads på matematikseminar

Mona My Frederiksen fra 3.g fra Vejlefjordskolen har med sin besvarelse i matematikkonkurrencen Georg Mohr 2020 vundet deltagelse i et matematikseminar på Mærsk Mc-Kinney Møller Videncenter i Sorø. PR-foto
Annonce

Daugård: Mona My Frederiksen fra 3.g på Vejlefjordskolen er en af de 52 elever fra hele landet, der har vundet en præmie i matematikkonkurrencen Georg Mohr 2020. Hun modtager præmien for sin besvarelse af en opgave, der i sværhedsgrad ligger ud over det, hun møder i den daglige undervisning.

Mona My Frederiksen var én ud af cirka 20.000 gymnasieelever, der i november deltog i første runde af Georg Mohr-matematikkonkurrencen. Her gik hun videre til konkurrencens anden runde, hvor den store skare var reduceret til 1452 elever. Konkurrencen fandt sted i januar, hvor de deltagende elever arbejdede med svære matematikopgaver. Eneste tilladte hjælpemidler var skrive- og tegneredskaber. Der måtte altså hverken benyttes bøger, formelsamlinger eller lommeregnere.

Mona My Frederiksens besvarelse i anden runde er nu blevet præmieret med et diplom og en invitation til et vinderseminar på Mærsk Mc-Kinney Møller Videncenter i Sorø sidst i februar.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce