Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

300 kunder stod i kø for at komme i Lidl

Der var lang kø på den store parkeringsplads, da den nye Lidl åbnede i Hedensted torsdag morgen. Foto: Michael Svenningsen

Hedensteds nye dagligvarebutik åbnede torsdag morgen med lange køer.

Annonce

Hedensted: At købe ind skal i 2018 være lige så nemt som at gå i køleskabet derhjemme: Det skal være tæt på, der skal være åbent længe, og der skal være rigeligt på hylderne.

Sådan sagde borgmester Kasper Glyngø (S), da han torsdag morgen var med til at indvie Hedensteds nye dagligvareforretning, Lidl, på hjørnet af Kirkegade og Dalbyvej.

Omkring 300 borgere deltog i åbningen, og at dømme efter de hurtigt fyldte indkøbsvogne var der rigeligt af interessante varer på hylderne hos Super Brugsens nye nabo.

- Lidl har altid mange spændende ting. Jeg kan især godt lide de hylder med hobbyting, som jeg kan købe til børnebørnene, og så er de gode til frugt og grønt. Jeg handler ofte ind i Lidl, når jeg er i andre byer, og jeg vil helt sikkert også bruge den her i Hedensted - uden dog at svigte den lokale Spar-købmand, som ligger i mit nabolag, sagde Randi Folkmann fra Hedensted.

Lidl i Hedensted


  • Butikken ligger på en 7400 kvm stor grund på hjørnet af Dalbyvej og Kirkegade med 106 nye parkeringspladser.
  • Selve bygningen er 1800 kvm - heraf med 1100 kvm butik indeholdende 1800 varenumre.
  • Butikken bliver af Lidl fremhævet som en "moderne butik, der sætter helt nye standarder". Den har lyse og brede gange samt en grøn profil med blandt andet solceller på taget.
  • Lastbiler har en separat indkørsel fra Dalbyvej, mens kunderne har indkørsler fra Dalbyvej og Kirkegade.
  • Butikken beskæftiger omkring 20 personer.
Mange var nysgerrige for at se, hvad den nye butik kan tilbyde. Foto: Michael Svenningsen
Annonce

Tiltrængt konkurrent

Planerne om en ny dagligvareforretning blev offentliggjort i slutningen af 2016, men inden det kunne blive en realitet, skulle der først rives otte villaer ned. I første omgang planlagde Lidl at holde åbningsfest i april i år, men jagten på en entreprenør og en hård vinter forsinkede byggeriet. Derfor var det for nogle en længe ventet åbning.

- Jeg har gået og ventet spændt, for det er virkelig tiltrængt i denne by med en Lidl. Det giver en god konkurrence til de andre butikker, og det er der brug for, sagde Jette Bjerregaard fra Hedensted, der ikke var i tvivl om, at hun vil bruge den nye butik meget.

Borgmester Kasper Glyngø (tv.) hjalp butiksleder Miralem Salkicevic med at klippe den røde snor. Foto: Michael Svenningsen
Annonce

Kunder fra Horsens

Og selvom det ofte går den anden vej, så kan Lidl tilsyneladende også trække kunder til Hedensted fra de større byer.

Ingerlise Madsen var torsdag kørt til Hedensted fra Horsens for at se den nye butik.

- I dag er jeg her af ren nysgerrighed, og jeg synes, det er en rigtig fin butik. Jeg handler meget i Lidl i Horsens, men jeg kan godt finde på at køre til Hedensted igen, hvis der er gode tilbud. Det vil jeg holde øje med, sagde hun.

Lidl er kendt for et godt brødudvalg, og der var rift om varerne torsdag morgen. Foto: Michael Svenningsen
Hedensted: Den nye Lidl åbner i Hedensted. Foto: Michael Svenningsen
Hedensted: Den nye Lidl åbner i Hedensted. Foto: Michael Svenningsen
Hedensted: Den nye Lidl åbner i Hedensted. Foto: Michael Svenningsen
Hedensted: Den nye Lidl åbner i Hedensted. Foto: Michael Svenningsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce