Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Afkørsel 58 lægger ud med humor og festlige farver på efterårsudstillingen 21. september

Keramiker Kirsten Jæger har skabt denne keramisk krukke, der kan ses på Kunstforeningen Afkørsel58s efterårsudstilling på Højvang. Privatfoto
Annonce

Ørum: Der er alt fra farvestrålende, eksperimenterende fotokunst over keramik, humoristiske tegninger til markante malerier på kunstforeningen Afkørsel58s efterårsudstilling 21. til 23. september på "Højvang" i Ørum med fernisering 21. september kl. 19.

- Særligt er jeg spændt på at se den lokale kunstner Kurt Stæhrs fotos, fordi han med fotoet som udgangspunkt eksperimenterer og skaber dekorative billeder. Og fra Sjælland har vi hentet Rasa Dzimidaviciute Olesen, som for år tilbage imponerede vores publikum med de groteske billedfortællinger om menneskeheden på godt og ondt, fortæller foreningens formand, Vibe Capion, i en pressemeddelelse.

Kunstudstillingen byder også på malerier af Svend Hausted, hvis kunst gør mennesker glade, mens Jane Mikolajewicz, der kommer fra Løkken og har udstillet i 35 år, bevæger sig frit over det figurative og det fabulerende abstrakte i maleriet. Der bliver også præsenteret keramik på årets udstilling. Det kommer fra Kirsten Jæger, der har arbejdet med ler, dekoration og brændingsformer gennem 25 år.

Der er frokostjazz lørdag kl. 13. Her spiller Uffe Kristiansens trio.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted/Juelsminde Avis

Politirapporten

Annonce