Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Aftenåbent og Lyserød Uge i Hedensted

Butikkerrne i Hedensted sælger vand til fordel for Kræftens Bekæmpelses Støt Brysterne-kampagne. Foto: Elisabet D. Hyttel
I denne uge er der både aftenåbent i byens butikker og en kampagne til fordel for Støt Brysterne-kampagnen.
Annonce

Hedensted: Så er vi landet i uge 40, og det er ensbetydende med to begivenheder i regi af Hedensted Handelsstandsforening:

Aftenåbent til kl. 21 i 18 Hedensted-butikker torsdag 1. oktober og Lyserød Uge.

I løbet af ugen sælges vandflasker i butikkerne til fordel af Kræftens Bekæmpelses Støt Brysterne-kampagne, der kulminerer med Lyserød Lørdag på lørdag 3. oktober. Salget af vandflaskerne, der koster 20 kroner per styk, forlænges dog til og med uge 42.

Handelsstandsforeningen har indkøbt en hel palle Støt Brysterne-vandflasker til formålet, så der kan blive en god skilling til kampen mod brystkræft, idet der bliver udsolgt.

- De 20 kroner går ubeskåret til Støt Brysterne, så det er både handelsstandsforeningen og de borgere, der køber flaskerne, som støtter kampagnen, siger Michael Sindberg, der er indehaver af Café Cozy og bestyrelsesmedlem og PR-ansvarlig i Hedensted Handelsforening.

Han kan videre fortælle, at aftenåbent i butikkerne torsdag aften er en slags erstatning for den corona-aflyste Open by Night i Hedensted.

- Men det bliver naturligvis uden alt det gak og gøgl, der plejer at være i gaderne til Open by Night. Det er således helt op til butikkerne selv, hvilke aktiviteter de eventuelt selv vil stå for - både i relation til aftenåbent torsdag og Lyserød Uge - og så opfordrer vi naturligvis folk til at bruge håndsprit ude i butikkerne og huske at holde afstand, siger Michael Sindberg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce