Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Ardex øger kapaciteten i Hedensted

Byggekranerne er lige nu i fuld sving hos Ardex i Hedensted, der har investeret i en silo med plads til 80 tons cementbaserede produkter. Foto: PR
En ny silo med plads til 80 tons cementbaserede produkter skal matche den stigende efterspørgsel og forbedre arbejdsmiljøet.
Annonce

Hedensted: Der er gang i byggekranerne hos Ardex i Hedensted, som har investeret i udstyr, der øger fabrikkens råvarekapacitet med ekstra 80 tons.

Dermed mindskes behovet for manuel håndtering i produktionen, som forsyner distributører i hele Norden samt Baltikum med hurtigt hærdende og hurtigt tørrende produkter til opbygning af gulve og vægge.

Selv om den seneste konjunkturanalyse fra Dansk Byggeri peger på begyndende opbremsning i byggeaktiviteten i Danmark, er der lige nu fuldt tryk på produktionen hos Ardex på Hecovej 4 i Hedensted.

Samlet set køres der flere end 35.000 tons materialer om året fra Hedensted.

Annonce

Forbedret arbejdsmiljø

Den stigende efterspørgsel særligt på virksomhedens nyere hvide cementbaserede produkter.

Derfor har virksomheden netop investeret i udvidelse af fabrikkens i form af en ny silo til 80 tons hvid cement.

- Vi investerer for at kunne følge med efterspørgslen, bevare en høj produktivitet og fortsat sikre et godt arbejdsmiljø i produktionen. Den nye silo gør først og fremmest, at vi kan mindske manuel råvarehåndtering, hvilket er med til at løfte arbejdsmiljøet og sikre en effektiv proces fra start til slut. 2019 er startet rigtigt godt, og nu er vi gået ind i foråret, der traditionelt er højsæson. Vi glæder os derfor til at få siloen helt på plads, så vi kan begynde at udnytte de fordele, som den ekstra kapacitet giver os, siger fabrikschef Niels Rasmussen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce