Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Atter seje og lækre biler på Vesterbrogade

Også i år vil man på Vesterbrogade kunne prøve at sidde i seje og lækre biler i forbindelse med Open By Night i Hedensted. Arkivfoto: Michael Svenningsen.

Seje biler og lækre motorcykler kommer i år til at fylde ekstra meget på Vesterbrogade i forbindelse med Open by Night i Hedensted fredag aften. Tovholder på arrangementet, Jonas Emil Johansen, har fået mere plads at boltre sig på i år, og det h

Annonce

Hedensted: Når man har kontakter i bilmiljøet lokalt, så kan man da ligeså godt udnytte dem. Det gør Jonas Emil Johansen på fredag aften i forbindelse med Open ny Night i Hedensted. De seneste tre år har han sørget for at flotte og kostbare biler og motorcykler har fyldt op i gadebilledet på Vesterbrogade. Og i år er ingen undtagelse, og det sker i tæt samarbejde med den lokale bagerbutik P. A. Brød. Faktisk kommer der flere fartmonstre end nogensinde før, for Jonas Emil Johansen har fået ekstra plads til at udstille på i år.

- Der er vist ikke helt så mange aktiviteter på Vesterbrogade i år, så jeg har fået lidt ekstra plads at boltre mig på, og det har jeg da tænkt mig at udnytte. Vi giver den fuld gas med masser af fede biler og motorcykler, siger Jonas Emil Johansen, der oprindeligt kommer fra Hedensted, men lige p.t. er bosat i Bredballe.

Han har indgået aftaler med lokale bilentusiaster, som betyder, at der blandt andet vil være et par racing teams, som stiller op med classic car race-biler, ligesom man også vil kunne se en rigtig rally-bil. Og få lov til at sidde i dem oven i købet. Køreture i dem er ikke en mulighed, men man kan godt forvente, at ejerne lige starter bilerne, så man kan høre brølet fra de store motorer.

- Det plejer at være lidt af et tilløbsstykke. Man kan sige, at det er guf for specielt drenge i alle aldre, slutter Jonas Emil Johansen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce