Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Autoværksted udvider i tidligere begravelsesforretning

Udvidelsen med en dækcentral skaber større fleksibilitet for Kris Fynbos firma KF Auto i Ølsted. Foto: Mads Dalegaard
KF Auto i Ølsted vokser til næsten dobbelt størrelse, efter ejer Kris Fynbo skulle finde plads til ekstra mekaniker.

Ølsted: Hvad gør man, når man har så travlt, at der er behov for ekstra hænder - men der ikke er plads til dem?

For mekaniker Kris Fynbo fra KF Auto i Ølsted blev svaret, at han indtog en nærliggende, nedlukket begravelsesforretning. Den er nu omdannet til dækcentral, og med samme slag er de hidtidige godt 250 kvm værksted nu tæt på fordoblet.

- Jeg kunne godt have rykket rundt på noget udstyr og fået det til at fungere nogenlunde den vej igennem. Men det gav lige så god mening at tænke lidt frem, så vi kunne få det optimale ud af det positive problem, siger Kris Fynbo.

Han ser store fordele i nu at have en dedikeret dækcentral. Både i forbindelse med spidsbelastningsperioderne, hvor han nu på kort tid kan skifte langt flere sommer- og vinterdæk for kunderne, men også for at skabe større fleksibilitet i alle andre opgaver.

Mere vil have mere

Det er ikke meget mere end et år siden, Kris Fynbo flyttede sit autoværksted fra Hornsyld til de langt synligere rammer op ad Ølsteds rundkørsel.

Allerede nu ligger det dog i kortene, at det ikke bliver sidste gang, forbipasserende bilister kan se hans facadeskilte rage ind over et større areal.

- Jeg har det sådan, at hvis ikke man udvider, så står man i stampe. Så der er helt klart planer om mere - og der er heldigvis også god plads til det herude, siger Kris Fynbo.

Foruden værksted og dækcentral er der nu også blevet plads til udstilling af de brugte biler, der er til salg.

Det er ikke meget mere end et års tid siden, Kris Fynbo flyttede sit i forvejen nyetablerede autoværksted fra Hornsyld til Ølsted. Foto: Mads Dalegaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce