Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Bøgballe Friskole får skolemælkspenge til fjernstyrede biler

Eleverne på Bøgballe Friskole kan nu se frem til at lege med fjernstyrede biler som en del af undervisningen. Arkivfoto: Michael Svenningsen
Ønsket fra Bøgballe Friskole i Uldum om at købe fem fjernstyrede biler, der skal sikre læring og trivsel, er et af 40 udvalgte projekter, som får midler fra Mejeriernes Skolemælkslegat.
Annonce

Bøgballe: Nu kommer der fart over feltet i timerne på Bøgballe Friskole. Skolen har nemlig fået 2500 kr. af Mejeriernes Skolemælkslegat til køb af fem fjernstyrede biler til læringslege med bogstaver og tal.

Sådan lyder det i en pressemeddelelse fra Mejeriernes Skolemælksordning.

- Tanken er, at de elever (især drenge), som ikke fanges af "normale" skoleopgaver, kan lære en masse fagligt ved at løse opgaver, hvor de bruger den fjernstyrede bil. De kan f.eks. stave med bilerne ved at køre hen til forskellige bogstaver eller køre hen til de tal, der udgør summen i regnestykker, skriver lærer Lasse Torndahl i sin ansøgning til Mejeriernes Skolemælkslegat.

Til uddelingen af legater i november var der 400 ansøgninger, hvoraf 40 projekter fik støtte.

Legatet kan søges af lærere, pædagoger, forældreråd, skolebestyrelser eller elevråd, hvis skole er med i skolemælksordningen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce